Biciklističkom rutom povezati općine u zapadnoj Hercegovini

ljubuski.info

Projekt će rezultirati stvaranjem nove i atraktivne ponude pod brendom "Cycling Rural", koja će postati dio ukupne turističke ponude obje zemalja, kao i turističke ponude jadranskog zaleđa.

Projekt "Biciklističke rute za unaprjeđenje prirodne i kulturne baštine Hercegovine i Crne Gore - Cycling Rural", kroz koji će se raditi na razvoju biciklističke i turističke ponude u prekograničnim regijama Crne Gore i Bosne i Hercegovine, predstavljen je u Ljubuškom.

Projekt će rezultirati stvaranjem nove i atraktivne ponude pod brendom "Cycling Rural", koja će postati dio ukupne turističke ponude obje zemalja, kao i turističke ponude jadranskog zaleđa.

U zapadnoj Hercegovini cilj je povezati sve četiri općine biciklističkim rutama i na taj način integrirati kulturnu i prirodnu baštinu u priznati turistički proizvod. Lokalne ceste, koje će biti umrežene u biciklističke staze, prolazit će kroz manje naseljena područja koja nisu prepoznata ili vidljiva.

Nositelj projekta je Ured za europske integracije Vlade Zapadnohercegovačke županije (ZHŽ), a partneri Grad Široki Brijeg, Grad Ljubuški, Općina Posušje, Općina Grude i Turistička organizacija Herceg Novi.

Ukupna vrijednost projekta je 495.000 eura, a od čega Europska unija financira 400.000.

FENA

Glas naroda

A velika napredka dok se modernozovani civilizovani svijet izmedju Gradova povezuje podzemnim željeznicama mi tek sa biciklima.

Normalan svit povezuje gradove cestama kojim se more vozit normalnom brzinom da ljudi stignu na vrime na posa i da roba što prije stigne od tvornice do trgovine i to bez policijskih zasjeda.
u ovoj mafijaškoj državi od cesta prave pijacu i kanalizaciju a najviše služi za pljačku naroda-
Hebbla vas biciklistička staza ko da se biciklisti nemaju di vozat ako ljudiuopće mogu kupit biciklo

Treba priznat jednu stvar da naša trenutna vlast ima viziju budućnosti i na svaki način priprema narod na to da će svako i spast na to da će mu bicikl biti glavno prevozno srestvo niko neće imat sa čim ulit gorivo.

Uradite nogostup do Gojan pumpe ili AGS sad kod Loncareve kuce nemozes pjeske proci nikako jer tu je naj kriticnije za dijecu bicikliste i hodocasnike kojih dosta prolazi a valjda su i mjestani to zasluzili s tim da su tek vodu dobili i uz to sahtove koji im nedaju spavat pa ste mogli bar tih par metara nogostupa napravit

Upravo tako kradeze biseri postavili šahtove od tikiruše pa do platnare koji klepeću pod točkovima pa onda stavili nekakve gume i kružni tokovi oko kojih se autobus nemože okrenuti...ševina i kiseljačka škola

A da se povežu kočijom ili traktorskim vlakom?

Ohoho, 400 000 ojra, kako je Juncker prepoznao istinske promicatelje europske kulture. Paraglajderi gledajte i ucite, utegnite i vi g u z o v e i Juncker je odmah izdasan.

Biciklističkom rutom povezati općine u zapadnoj Hercegovini
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari