Lana Bijedić bila živa kada je njezino tijelo bačeno u rijeku?

ljubuski.info

Novi tjedan u kojeg smo ušli trebao bi ponuditi nove odgovore u slučaju ubojstva Lane Bijedić. Čekaju se nalazi vještačenja mrlja iz automobila koji se povezuju s mjestom zločina, a ostaje za vidjeti hoće li stručnjaci uspjeti izvuči bilo kakve podatke iz mobitela ubijene djevojke. Kako domaći stručnjaci nisu uspjeli ništa uraditi po ovome pitanju, mobitel je poslan u strane zemlje na daljnje vještačenje.

U međuvremenu, pojedini mediji su objavili kako je nalazom obdukcije utvrđeno da je Lana imala vodu u plućima, što govori kako je bila živa u trenutku kada je njezino tijelo bačeno u rijeku.

Također, objavljena je informacija kako su istražitelji ispitali više od 100 svjedoka, te kako se i dalje sklapa mozaik informacija na osnovu kojih bi se trebalo doći do odgovora tko je kriv za ovo monstruozno ubojstvo.

Više puta su istražitelji gledali sve snimke na ruti kojom je Lana prolazila, te se pokušava otkriti i najmanji detalj koji bi mogao pomoći u konačnom rješavanju slučaja.

Ovako okrutno ubojstvo je nezapamćeno u Hercegovini. Stanovnici Čapljine su već nekoliko puta u medijima davali izjave kako su uznemireni zbog cijelog slučaja i mogućnosti da je počinitelj netko tko živi na ovome području. Uznemirenost je dosegnula tolike granice da pojedinci čak više ne dopuštaju djeci samoj ići u školu nego ih dovode i odvode svaki dan.

Policija još uvijek službeno nema osumnjičenika za ubojstvo Lane Bijedić. Oni koji su ispitivani su još uvijek u statusu svjedoka, a hoće li se što promijeniti nakon što dođu nalazi koji su poslani na analize ostaje za vidjeti.

pogled.ba

Glas naroda

ne znam gdje je pronađena ali ako je nizvodno od ceste da li je moguće da ju je netko udario s autom i odbacio u rijeku

To "Hercule Poirot"
Pustite institucije neka rade svoj posao nemojte se praviti pametni o svim temama koje mediji objave.

Pa voda joj je pronađena u plućima,logično da je živa bila u vodi,u vodi je i dokrajčena.

..Na autu bi se vidjela ulupina a i kamere su zabiljžile sva auta koja su to vrijeme prošla tom dionicom tako da bi ja tu teoriju odmah odbacio.Ona ja pošla namjerom da se s nekim sastane i to kod mosta ili viadukta i vjerovatno će broj u mob.pokazati s kim se ona to dogovorila i ja osobno mislim da taj nije došao s autom jer bi uistinu bilo glupo da je ona pješačila tih 7,8 km a da on ima auto,po meni on je došao s motorom i tu je mogao smisliti razlog da ne može doći po nju na aut.stanicu i rekao joj ili poslao poruku da se nekako snađe do vijadukta a što se tiče njezine odjeće i stava ona upravo kao da je i sišla s motora,dan 25 stupnjeva a kod nje duboke cipele i duga jakna majica sa nekim simbolima jer pojedine djevojke tih godina uzbuđuju upravo motoristi i mišljenja sam da su se oni nešto dobro posvađali a može biti i najbanalniji razlog i sami čin ubacivanja u rijeku je bio veliki strah kod njega i sigurno mu nije bila namjera da je ubije do čim je ona jedno vrijeme i živa bila u toj riječici..

Priatelju,ako nešto znaš,reci u miliciji! Dobro si uporan sa svojom teorijom da se neki naš Don Juan malo previše oslobodio a ima on i ime,ja sam u Njem. i razumijem šta hoćeš da kažeš ali opet,treba dokazat sa valjanim dokazima,osim toga ako se nema šta reći da se pomogne,bolje da se šuti!
Pozdrav Pepanu,najvećem kralju općine Ljubuški

Da uporan, satra vise s tom teorijom! Ok, napisao si mišljenje, ako nešto znaš idi u policiju i reci ali daj oladi vise s tim... nitko od nas još ne zna šta je bilo i svi nagadjaju a ti turpijas s tim...

Eh blazena udba I ozna sve dozna za 24 sata

Ovakvo ubojstvo nezapanćeno u Hercegovini, mmmm bilo ih je strašnijih sto puta...

Zato i nema dokaza ni osumnjicenih ni poruka ni poziva ljudi moji, sve je krenulo iz kuće sve...

Vidim da mi je komentar uklonjen,sve je uredno apostrofirano.nadam se da ne ometam istragu,upravo suprotno želim pomoći.ocito ste imali ozbiljan razlog!

Po verziji tvojih uklonjenih komentara mogla se bacit s mosta, ozljede nastale zbog plitke vode

Nije ovo utrka u bacanju kladiva ,svaka nova ideja je dobrodošla .i nevidim razlog za sarkazama dragi prijatelj.

Nema razloga za paniku treba malo vremena da ljubuski forenzicari otkriju ubojicu to su vrhunski forenzicari ipak su oni zavrsili skolu u klobuku i tihaljini vrijeme ce pokazat....

Treba otkriti najprije neki novi smrad pa onda sve ostalo. Jer u ovoj općini pardon gradu je istina i sve ono što se nije dogodilo, znate. Iskreno u svoje ime pričam a spomenuta gospoda najveće babetine umjesto da predstavljaju neki uzor ili autoritet bar kroz ponašanje.

fala ti bože da lanu nisu našli u veljacim tamo ima strašno mnogo misterioznih ubojstava

Jako bitno jel u veljacima ili studencima ili radisicima?! Mlada cura je mrtva, nazalost! A vi udaljenost od par km smatrate važnim za spominjanjem u komentaru dok se još ubojica ne zna... Malogradjani i seljački kom - očekivano!

kalo mobitel poslati u strane zemlje?

Najbolje stavit u kuvertu pa golubom pismonošom poslati! Šta kažeš?

majka je rekla za kćer da je bila čudna -barem su tako mediji iznijeli - i odmah se pokupila za Beograd - možda zna nešto više nego je kazala policiji - možda zna više ali na primjer ne želi da se otkrije da ne kompromitira kćer u ćudorednom smislu - ako je imala neprimjerenu vezu s nekim

A sto ako se trebala s nekim sastati i netko (npr majka) tko nije zelio da se sastane s tom osobom, doasao prije i posvađao se s njom pa je u afektu ubio. Bože mi oprosti ali prečudno je da ne traži ubojicu, u pismu na fb nekakvi hvalospjevi a nigdje osude za nekoga tko je sve to prekinuo. Pa barem da je jednom rekla ali netko je sve uništio, žena ili je na tabletama ili zna nešto više

Stoji!

Strašno, ni pomaka!
A sad će još više posla za našu policiju biti, trava rodila ove godine ko pšenica u Ukrajini!!!! Samo hvatajte krupne ribe, pustite nas džointaše

Stvar je rijesena,samo bez zurbe

Lana Bijedić bila živa kada je njezino tijelo bačeno u rijeku?
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari