Željana Zovko jedna od najlošijih zastupnica u u Europskom parlamentu

ljubuski.info

Željana Zovko je druga najlošija zastupnica Hrvatske u Europskom parlamentu, piše zagrebački "Jutarnji list" pozivajući se na intenetski portal MEPRanking koji se bavi učinkovitošću, angažmanom i produktivnošću zastupnika u Europskom parlamentu.

Istovremeno je ovaj portal smjestio zastupnicu Željanu Zovko na ponižavajuće 626. mjesto među 721. zastupnikom koliko ih ima u Europskom parlamentu.

Zbrajajući učinak (broj pokrenutih inicijativa, predlaganje zakona, aktivnost u raspravama) Željana Zovko je dobila ukupno 11,5 bodova.

O kako mizernoj brojci je riječ može se vidjeti nakon što se usporedi sa najbolje rangiranom hrvatskom eurozastupnicom Ružom Tomašić koja je osvojila 94.55. bodova.

Najbolji europarlamentarac Italijan Antonio Tajani, koji je i predsjednik Europskog parlamenta, dobio je 335 bodova.

Skoro se polovina hrvatskih europarlamentaraca odlučila za rad u Odboru za vanjsku politiku i da se umjesto nacionalnim temama za što su ih birači prvenstveno birali bave međunarodnom politikom, putuju po svijetu u razne misije sa dobrim dnevnicama i visokim luksuzom.

Jedna od njih je i Željana Zovko, koja je u EP od svih hrvatskih zastupnika postavila najmanje pitanja vezanih za nacionalne teme, odnosno od interesa za Republiku Hrvatska.

To ne bi trebalo čuditi ako se zna da gospođica Zovko nikada nije živjela u Hrvatskoj, rođena je u Hercegovini, a više od deceniju je živjela i radila kao veleposlanica BiH u brojnim europskim zemljama, Španjolskoj, Francuskoj, Italiji, gdje je jednostrano prekinula mandat da bi preselila u Europski parlament.

Jutarnji list

Glas naroda

Za nju je najbitnija njena visoka plaća, zna se.

....i kockasta majica;žensko ko žensko.

O sunce moje, vidi joj osmijeha. Šta bi vi da nešto radi? E nemere

Briga Zeljane, uvalila se. Razmisljanja ko i ostali uhljebi, ta ne misli da bi nesto trabala i raditi.

Čista kopija Kolinde Grabar Gitarović samo daj Hrvatski dresova šalova navijanja jeftina folklora i to je dovoljno misle eto na to se pali Hrvatski Narod ništa drugo netriba radit za dobrobit Nacije. Čista samopromocija boli njih uvo jednu i drugu za Blagostanje Hrvatskog Naroda i opstanka na stoljetnim prostorima nek samo ima igre pivanje i nek prvog legne dobra svota na račun sve ostalo može da pričeka nije bitno.

Truba ko i velika vecina partijasa tj legalizirane b.a.n.d.e

… ma vidi joj ociju … NEDA BOG DA MI MOG BIKONJU POGLEDA S NJIMA ...

Ma ko se nama smije, sune naše

Nazalost samo joj rastu Gu zice Glava i Pupa ja dura nista vise

Završimo započeto.Vaš HDZ.

ne tiba pogađat da je hadezeovka jel tako?

Upropastili su mladost da Mostarski mladići pjevaju nema više Starog mosta srušile ga ustaše živila Herceg Bosna to je politika HDZ BiH i Hrvatske

Ona meni svaki dan popravi dan. Sunce naše drago. Neka nje, a kad nje ne bude, stavite našeg ćovićka. Samo neka naših ljudi koji se brinu o nama. Pa vidite li vi sexi podočnjaka, nije to od sexa, nego od brige za nas, sunce naše

Željana Zovko jedna od najlošijih zastupnica u u Europskom parlamentu
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari