Predstavljena knjiga prof.dr.sc. Nine Ćorića "Korporativna komunikacija"

ljubuski.info

U lapidariju franjevačkog samostana sv. Ante na Humcu večeras je predstavljena knjiga "Korporativna komunikacija" Nine Ćorića.

Tek sad postajem svjestan da sam napravio nešto ozbiljno i da skup logičko postavljenih riječi ostavlja neki trag... Ova knjiga je samo ozbiljan pokušaj da objasni korporativnu komunikaciju - rekao je o svojoj knjizi Nino Ćorić.

Autor je kazao kako je svoje djelo odlučio predstaviti u Ljubuškom zbog toga što i sam dolazi iz tog hercegovačkog grada te najavio promociju "Korporativne komunikacije" u Mostaru i Sarajevu.

Urednica knjige Davorka Topić Stipić kazala je kako se vrijednost neke knjige ogleda u tomu koliko joj se puta vraćamo nakon što smo je pročitali, dodavši kako je Ćorićeva knjiga u svakom svom dijelu jasna i precizna.
Konceptualno, knjiga je podijeljena na četiri cjeline i svaka od njih bavi se pojedinim sustavom i objašnjava određene vrste komunikacije. Tijekom rada na knjizi autora sam pitala mora li se toliko puta spomenuti riječ 'korporativni' na što joj je autor rekao da mora. To je bila jedina moja sugestija koja meni kao urednici nije uvažena - kazala je Topić Stipić.

Sveučilišni profesor Ilija Musa rekao je kako se u ovoj knjizi vidi iznimno bogata praksa koju je autor stekao kroz 20 godina iskustva na rukovodećim pozicijama, ali i znanstvenim habitusom kojeg je stekao kroz rad na fakultetu.

Govoreći o ishodima korporativne komunikacije, Musa je kazao kako je obrađen pojam korporativne kulture u kojoj je autor obrazložio različitosti korporativne komunikacije i korporativne kulture.
Brendiranje je samo jedan od elemenata nekog brenda. Ćorić govoreći o brendiranju govori kroz primjer Volkswagena koji je postao korporativni brand. Nino zna kako stvoriti korporativni brend i to je više puta pokazao.... Ovu knjigu mogu preporučiti menadžerima i vlasnicima kompanija, medijskim djelatnima, studentima i svima koje ovo područje zanima - kazao je Musa.

Nino Ćorić voditelj je studija Odnosa s javnošću Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru, a od 2000. do danas obnašao je niz funkcija u mnogim tvrtkama i organizacijama u kojima se, među ostalim, bavio i korporativnom komunikacijom.

FENA

Glas naroda

Edward Bernays- Propaganda!
Za sve koje zanima PR i brendiranje,ova knjiga napisana 1920. služi pridobijanju javnog mišljenja (mase) bilo da se radi o novom proizvodu ili novom ratu!

Znači naše društvo kasni "samo" jedno stoljeće, nu dobro je s druge strane da se komunjara nino vratio u okrilje fratara, crkve. Zna se, jahanje naroda i prodaja šuplje priče.

A vidi trbuva.

Uhljeb i bezveznjakovič Znase partijsko dijete što se normalnog svita tiče nula od čovjeka

Udara dumine otvori privatnu firmu ako si sposoban

a fra Iko Skoko ga je "brendira" za svoje potrebe ….
pa ovaj u ZG Skoko iz "PR milijarderijuma" je njihov UZOR i …
sve sto vi pricaju je NEOPIPLJIVO i APSTRAKTNO tako je danas vrime … nekakvo neznam kako bi reka "fra IKINO vrime" je mozda najbolji izraz … Coricu je najgore sto je ove manipulatore upozna … prije je bio onako solidan Ljubusak.

Hahaha,haha, čuli fra. Ikino vrime.
Ova je dobra.

Uhljeb poznat koliko je hiljada maraka dobio za beli hljeb kokošar

Vidi ike što ima liniju. Od pečenja i žilavke. Prodavanje magle je
očigledno dobar biznis. Jad do jada.

pra darjov rodijak,....nije krv voda...sve za partiju partiju nizašto..

Znaci konacno je partija zavladala pratrima,
Pratri kapitulirali, a odavno je borba trajala.

Kako nije tokar došao na promociju?

Predstavljena knjiga prof.dr.sc. Nine Ćorića "Korporativna komunikacija"
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari