Nova vještačenja u slučaju ubojstva Nine Ivankovića

ljubuski.info

Slučaj ubojstva poduzetnika Nine Ivankovića i dalje je predmet rada istražnih tijela i Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije.

Tužiteljstvo je naložilo provođenje medicinskog i balističkog vještačenja, dok su ranije uzeti uzorci krvi i urina kako bi se utvrdila nazočnost droga ili alkohola.

Očekuje se kako će, nakon nalaza naloženih vještačenja, Tužiteljstvo imati jasniju sliku o onome što se dogodilo u slučaju ubojstva Nine Ivankovića.

U međuvremenu, osumnjičena za ubojstvo Sunita Hindić je i dalje u pritvoru, a, navodno je još uvijek moguće kako će biti upućena na operaciju zbog lomova noge koje je zadobila prilikom bijega s mjesta zločina.

Hoće li biti podvrgnuta operativnom zahvatu znat će se nakon kontrolog pregleda koji bi se uskoro trebao dogoditi.

Dnevni list

Glas naroda

treba pustiti tuyiteljstvo da valjano odradi posao

Recite mi ako lažem, prvo je bilo da je slomila noge, pa je onda bilo da nije, pa sada opet slomljene noge. Sve su ovo bila policijska ili čija već zvanična izvješća. Pa se sad neki pitaju zašto neko komentira ovakve slučajeve. Pa treba komentirat ili neka ništa ne izjavljuju dok se ne nađe ubica.

Gips to je samo šou

Neka institucije rade svoj posao!

Nova vještačenja u slučaju ubojstva Nine Ivankovića
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari