Vlada utvrdila tekst Prijedloga Odluke o usvajanju Strategije ruralnog razvitka ZHŽ

ljubuski.info

U utorak 15. listopada 2019. godine, pod predsjedavanjem predsjednika Vlade Zdenka Ćosića, u Širokom Brijegu je održana 29. sjednica Vlade Zapadnohercegovačke županije.

Na jučerašnjoj sjednici Vlada je utvrdila tekst Prijedloga Odluke o usvajanju Strategije ruralnog razvitka Zapadnohercegovačke županije za razdoblje 2020. do 2030. godine i uputila ga u daljnju skupštinsku proceduru.

Vlada je donijela Odluke:

  • Odluku o raspisivanju i provedbi Javnog natječaja za izbor i imenovanje članova Upravnog vijeća Javne ustanove Ceste Zapadnohercegovačke županije
  • Odluku o izdvajanju šumskog zemljišta iz šumsko-gospodarskog područja Posuško na području općine Posušje, k. č. broj: 2380/2, 2380/4 i 2380/15 k. o. Bešlići.

Također, Vlada je donijela i Rješenja:

  • Rješenje o razrješenju Stegovnog vijeća za provedbu postupka utvrđivanja stegovne odgovornosti državnih službenika i namještenika u tijelima državne službe u Zapadnohercegovačkoj županiji zbog isteka mandata u sastavu: Damir Kozina, Mirela Perić, Marica Miletić, Zdenka Jažo, Božo Nakić i Franjo Barić;
  • Rješenje o imenovanje Stegovnog vijeća za provedbu postupka utvrđivanja stegovne odgovornosti državnih službenika i namještenika u tijelima državne službe u Zapadnohercegovačkoj županiji u sastavu: Irena Šarac, Mirela Perić, Zdenka Jažo, Mirjana Primorac, Sandra Kozina i Ljubo Tomić. Ljiljana Mikulić razrješava se dužnosti obavljanja administrativno-tehničkih poslova za potrebe Stegovnog vijeća, a za obavljanje istih poslova imenuje se Dražana Zelenika.
Vlada ZHŽ

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari