Želimo registar sa stvarnim podacima, a ne ovakav

ljubuski.info

Drago Grbavac, predsjednik Udruge Zaboravljeni branitelji pozdravio je objavu registra branitelja, ali naglasio kako je sada najbitnija reakcija branitelja i boraca na objavljene podatke.

Ponovio je da je broj branitelja dvostruko veći od onih koji su zaista bili u ratu te je najavio obaranje posljednjeg zakona.

Sam čin objave mi pozdravljamo i dobro je da nešto postoji, ali nije to ono što smo mi očekivali i što je trebalo napraviti. Bolji pristup bi bio da je registar pravljen "iz baze", a ne nametan s vrha. Posebno je zanimljiv veliki broj žena, kazao je Grbavac.

Predsjednik Zaboravljenih branitelja, organizacije kojoj je registar branitelja bio jedna od zahtjeva na kojem inzistiraju godinama, ponovio je kako je broj pripadnika Armije RBiH i HVO-a na kraju rata zajedno iznosio oko 300 tisuća, dok je sada bro branitelja i boraca dvostruko veći i kako se on s vremenom samo povećavao.
Ja znam ko je sa mnom bio u ratu, i mi želimo registar sa stvarnim podacima, a ne ovakav. Ipak, dobro je da je nešto objavljeno, izjavio je.

Grbavac najavljuje i obaranje novog Zakona o braniteljima koji, kako kaže, diskriminira ovu populaciju dobno i socijalno.
Bukvarević je ministar boraca i invalida, a ne socijalne zaštite. Nema on pravo da diskrimina ljude po tome koliko imaju i da im dodjeljuje neku ekzistencijalnu naknadu. Isto tako niko nema pravo da borce dijeli po godinama starosti, zaključio je Grbavac.

Glas naroda

Bravo Drago pravi si Domoljub i Covik ti nisi ko neki za sto lira u sto vira samo naprid imaces podrsku jacu nego dosada BRAVO

Tako jeGrbavac,gonite do Strazbura imamo pravo svi koji smo branili,izbaciti farizej i Jude iz redova.Sretno!!!

Pobijeda je naša i registar je tu ali što sad bezveze bolje da nije objavljen dva dana prašine i kud koji mili moji.

Dragi podrška puno nam je pomogao da vidimo koliko je država g.dljiva

Bravo Drago!! Puna podrška.

Ne zna Sarajevo šta je Grab!!!

Pa gdje se može pogledati rehistar?
Link ne otvara!

Želimo registar sa stvarnim podacima, a ne ovakav
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari