Od utorka počinje zamjena rasvjetnih tijela javne rasvjete

ljubuski.info

Služba za stambeno-komunalne i inspekcijske poslove Grada Ljubuški obavještava sveukupnu javnost kako u utorak, 15. listopada 2019. godine (u vremenu od 7-16h) počinju radovi na javnoj rasvjeti na urbanom području grada Ljubuški.

Radovi se planiraju izvoditi do 31. listopada 2019. godine, uz produženje u slučaju nepredviđenih situacija (vremeneske neprilike), po fazama izvođenja predmetnih radova, te će sukladno potrebama na pripremi i zamjeni rasvjetnih tijela dolaziti do izmjene režima prometa u navedenom razdoblju.

Zona izvođenja radova će biti obilježena odgovarajućom prometnom signalizacijom, uz nadležnost PU Ljubuški, te će isti uz provođenje zakonskim mjera i postupaka vršiti izmjenu režima prometa.

Iz Služba za stambeno-komunalne i inspekcijske poslove Grada Ljubuški mole sve građane i sudionike u prometu da se prilagode predmetnim radovima, da vlasnici vozila uklone svoja vozila s parking mjesta koja se nalaze u zoni planiranih radova (zona uz rasvjetne stupove), radi slobodne predmetne zamjene, uz razumijevanje i strpljenje, te da se u navedenom vremensku pokušaju prilagoditi na navedenu situaciju do okončanja predmetnih radova.

Grad Ljubuški

Glas naroda

Služba za stambeno-komunalne i inspekcijske poslove ? Pa zar to postoji i rade li išta drugo osim zamjene žarulja?

Evo se bave i književnošću.
Toliko opisnih rječi, zavidim na veličini vokabulara.
Priopćenje je baš stručno napisano

Šta fali postojećim rasvjetnim tijelima, zar imamo toliko novca da plaćamo 500KM nove lampe , mogli smo te novce usmjeriti za djecu i mlade obitelji , ili recimo da mlada obitelj dobije plac od općine.Meni je svejedno kakva je lampa bitno je da radi , znam reći će led rasvjeta štedi energiju ali uloženo dobiveno to ne pokaziva plus naša posla di sam ja tu.

Fali im jer su ugodna za oči i ne kvare se.Sad treba postaviti užasnu LED rasvjetu koja će zatjerati ovo malo svita šti je ostalo i koja će se naravno kvariti i na kojoj će se dobre pare jamiti

Ovo je dokaz da se ne zna tko pije a tko plaća u ljubuškom komunalna služba pod pratnjom policije vrši zamjenu sijalica a elektra ništa neradi samo daju obavijesti redukcija struje svaki drugi dan od 8-14h

Javna rasvjeta je u vlasništvu općine i njeno održavanje vrše Parkovi uz uslugu privatne tvrtke.Što više siješ više propadne.

rasvjeta je važna za naše živote a semafori ništa?

Od utorka počinje zamjena rasvjetnih tijela javne rasvjete
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari