Čović s izaslanstvom udruga proisteklih iz Domovinskog rata

ljubuski.info

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora dr. Dragan Čović razgovarao je danas na Kupresu s izaslanstvom udruga proisteklih iz Domovinskog rata.

Sastanku su nazočili Nikica Tomić, predsjednik Udruge dragovoljaca i veterana HVO HB, Jasna Zlomislić, predsjednica Udruge obitelji poginulih Hrvatskih branitelja HVO HB, Lazar Martinović, predsjednik Udruge nositelja ratnih odličja HVO HB i Dragan Radić, predsjednik HVIDR-e.

Razgovarano je o situaciji u kojoj se nalaze hrvatski branitelji i braniteljske udruge u BiH te o daljnim koracima koji su potrebni uraditi za braniteljsku populaciju.

Izaslanstvo je potvrdilo svoju opredijeljenost za nastavak suradnje kao i institucionalno ostvarivati i poboljšavati prava branitelja.

Glas naroda

Čoviću nedaj se samo deri tari i neokreći se.

Prazne priče kao i obično kad je Čović i njegovi uhljebi u pitanju.Tek kad sjednete sa Zaboravljenim braniteljima i rješite njihov status onda će te bar donekle stvoriti pretpostavke da vam netko vjeruje.Sve dotle ćemo vas smatrati prodavačima magle.

Od danas javno je dostupan REGISTAR branitelja mozete provjerit svakoga

Branitelji nije vama ni loše tko vas predstavlja.Napravi te analizu koliki broj će ući po novom zakonu u pravo i koliki broj je umanjen invalida.Ovoliko smeća se nije skupilo odavno na jednom mjestu,kao na Kupresu.Vi ste najgora kuga otkada je Bog stvorio svjet.

poručnik JNA i UDBAŠ vodi hrvate zapadne hercegovine zemljo otvori se !
ko da židove vodi adolf katastrofa!

Čovic partizan ima 1410 dana provedeno u ratu.

Hrvatski Branitelji Herceg Bosne ne može ostvariti nikakva prava ako nije član ili simpatizer HDZ-a. Tj. po njihovu sudu nije branitelj. Privukli su u svoje okrilje obitelji poginulih i bivše oficire JNA i to im je dovoljno- pune im džepove i slobodno vladaju. Neka. Sve se vraća.

Greška, branitelj ne može ostvarit prava ako ne plati i sada 6000 eura i dobije papire i sve zaostatke od kraja rata. 23 godine nakon rata,eeeej

Lažni RVI rokno se u kafani,ova voli MUP-ova vozila vozat i nabavljati o moralu da ne govorimo,simpatizer nekadašnjeg MO BiH..vrijeme kad je HVO napustio vojarne..jesu to oni koji predstavljaju HVO....????

Je li ovo bio domovinski rat drugovi

ha ha ha jeli ponio člansku knjžicu SKJ u,sva ratišta prošao,Hrvatina !

Čović s izaslanstvom udruga proisteklih iz Domovinskog rata
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari