Boksački klub Ljubuški vrši upis novih članova

ljubuski.info

Boks je jedan od najpopularnijih sportova današnjice! Ne, nije to samo tučnjava, to je plemenita vještina, igra, ples nadmudrivanje protivnika slično kao u šahu.

Težak i zahtjevan, ali ujedno i jako zabavan. Boks kao zahtjevna vještina u kojem je jako važna motorika pokreta, sklad ruku i nogu što ga čini jedinstvenim i odličnim za sve naročito djecu u pravilnom razvoju. Zbog toga se koristi u svim ostalim spotovima i fitnesu kako bi se poboljšala koordinacija, motorika, agilnost te podigla izdržljivost. Tokom boksačkih treninga ćete maksimalno raditi na svakom pojedinačnom mišiću svog tijela i sigurno osjetiti umor.Upravo zbog toga, jako brzo dovedete tijelo u odličnu formu, podignete razinu energije tokom dana i daje odlične rezultate u mršavljenju.

Nalazimo se u gradskoj športskoj dvorani Ljubuški. Trener Miro Jerković školovan i uspješan bivši boksač, te više puta izabran najboljim trenerom boksa u BiH sa Željkom Vukšićem, sa puno uspjeha i dobrih rezultata vodi boksački klub Ljubuški već dugi niz godina.

Bilo da ste rekreativac koji se želi dovesti formu, brzo skinuti višak kilograma ili možda natjecati u olimpijskom amaterskom boksu BK Ljubuški je idealno mjesto za sve one koji žele društvo sa pozitivnom energijom i pokrenuti se, navući rukavice riješiti se svih briga i stresa!

Upisi za sve uzdraste!!

  • prvi koraci boksa za najmlađe (7- 12 godina i 12 - 18 god )
  • rekreacijski boks za sve uzraste i veterane (sve veterane koji su nekad htjeli navući rukavice i okušati se u boksu)
  • natjecateljski olimpijski ili profesionalni boks

Kontaktirajte nas na kontakt tel: 063 890 596 ili samo dođite na trening u ponedjeljak, srijedu ili petak u 18:30 sati u gradsku športsku dvoranu Ljubuški.

BK Ljubuški

Glas naroda

Prava ekipa. Svaka cast.

Samo mali primjer,izliječio sam depresiju jednostavno,boksačke rukavice,vreća za udaranje,podrum,bar 1 sat dnevno.extra extra sport.Ljudi bar pokusaj te ništa ne košta,.al jedno ke sigurno,talenti i duge staze,po Forbesu najplaćeniji sport uopće.

Drug, tebi su samo dali pogrešne tabletice a sada pogodili terapiju... dobro je to, samo udaraj...

Za tebe nema pomoći, nažalost haha

Koliko je clanarina,i kolko je treninga tjedno

Boksački klub Ljubuški vrši upis novih članova
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari