Zoran Tomić uručio vrijednu donaciju NK Ljubuški

ljubuski.info

Prof. dr. sc. Zoran Tomić, rektor Sveučilišta u Mostaru, danas je posjetio Ljubuški gdje se sastao s gradskim i županijskim dužnosnicima, a potom je uslijedio zajednički odlazak na stadion Babovac gdje je rektor Tomić predstavnicima Nogometnog kluba Ljubuški uručio vrijednu donaciju.

Tomić je na Babovac stigao s gradonačelnikom Ljubuškog Nevenkom Barbarićem, predsjednikom Gradskog vijeća Tihomirom Kvesićem, dopredsjednikom Vlade ZHŽ-a i ministrom financija Tonijem Kraljevićem te predsjednikom Skupštine ZHŽ-a Ivanom Jelčićem, a potom je na travnjaku uručio nogometne lopte predstavnicima kluba.
Ova donacija je posljedica jednog našeg pogleda na život i jedne naše filozofije, a ona se svodi na misiju Sveučilišta, koja je ujedno i misija ovog kluba, raditi s mladim ljudima, rekao je Tomić.

Istaknuo je kako je Sveučilište odgojno-obrazovna, a Nogometni klub Ljubuški odgojno-sportska institucija koja djeci usađuje brojne vrijednosti.
Daje im taj duh natjecanja, brusi im jedan karakter koji će im trebati u životu, rekao je Tomić i dodao da je ovaj dar Sveučilišta nogometnom klubu u interesu obje institucije.

Mi imamo značajan broj studenata iz Ljubuškog na Sveučilištu u Mostaru, i ovo je u interesu mladih ljudi, ovog kluba, ali i u interesu Sveučilišta, rekao je Tomić.

Predsjednik kluba Tihomir Kvesić se zahvalio na donaciji, a potom je Tomiću darovao dres Ljubuškog.
Drago mi je da je Sveučilište prepoznalo naš klub kao klub koji želi omasoviti sport. Cilj nam je uključiti što više mladih, a ova donacija u nogometnim loptama nam puno znači jer smo se riješili jednog od problema u tekućoj godini, rekao je Kvesić.

Milenko Dropuljić, direktor NK Ljubuški je rekao kako su im nogometne lopte bile najpotrebnije za treninge i utakmice svih uzrasta djece, te je dodao kako mu je drago da rektor Tomić nije zaboravio klub u kojem je proveo mladost.
Zoran je bio veliki talent. Igrao je desnog beka u generaciji s Rankom Tomićem, sa Ivekom... Ta generacija je nosila Slogu sve do rata. Drago mi je što nije zaboravio svoj Ljubuški, rekao je Dropuljić koji je iskoristio ovu priliku i podsjetio kako već sutra mlađe kategorije NK Ljubuški igraju nekoliko utakmica te je pozvao sve Ljubušake da sutra dođu na Babovac i podrže našu djecu.

Radio Ljubuški

Glas naroda

O tempora, o mores.Nogometne lopte, rektor sveučilišta, kvesko kiseljak? Moguće samo kod hadezeovog a nikako neovisnog sveučilišta kako je to svugdje u civiliziranom svijetu!
Dno, dna. Ili nije?

U kojoj li su prodavnici kupljene ove lopte??? Jesu li plaćene?

Bilo bi lijepo od ovog uredništva napisati “Živoropis” gospodina Tomića,počevši od rođenja pa godina za godinom i što ćemo dobiti na kraju?

... i kako se može postati “prof.dr.sc...“sa dvadesetak godina?!

Nebi valjalo kad bi nešto bilo u redu.Kakva je država tako je i sve u njoj (m.afija do m.afije)

jedini rektor-tokar u svijetu

Tito je bija bravar i predsjednik yuge-tuge.

Ali Tito je zna nosit pušku i imao je psa.

Nije on nikad igrao za klub isto kao i ti. Zašto lagat,nema potrebe

Kakve veze imaju lopte i nogomet sa sveučilištem?

Svi Iveka spominjete samo kad se prisjecaju legendi i starih generacija, tog istog Iveka su jedno 10 puta potrali ko dite malo s Babovca
Ali da, bitno je se uvlaciti sto on i bas ne zna, prevarili ste ga 50 puta najmanje

Jel taj tokar Zoran dao donaciju iz svog novcanika ili je pranje HDZ-novca,kako to da nije dao nikad Izvidjacu?

Je li pet ili sest lopti

Velike legende LJubuškog fudbala Milenko Dropuljić fika i Zoran Tomić

Kad se spominju legende ljubuskom nogometa naravno ivek a kad se radi i dijeli pozicije iveka ni blizu a ima sve licence.. Nije korektno... Drago mi je da su tomic i dropulic legende ljubuskom nogometa, nisam znao do sada..

Vi što pišete ste nitko i ništa a ovo je čovjek kojem su sva vrata otvorwna da ne zna i da nije sposoban ne bi bio to što je a vi iz [ * neprimjereno * ]tnjaka režite iz to ne možete izići

to to to tokar

Fika ne s e r i

Mamlaz bio i ostao.

fika dulin i s.line tomić, ajde znaju vas vaši susjedi najbolje

Na koji način je on došao do rektora to samo ima možda u Zimbabveu dok je živ bio rahmetli Mugabe ili u Ugandi kod isto rahmetli Idi Amina.Kod ovakih primjera savjesnim profesorima koji su svojim radom zaslužili da budu dekani ili retori dođe od muke da promijenu zanimanje u npr.tokare..

Evo ja ću dati 10 lopti u Donacije iz svog džepa, eto me đav odnio kad me iko spomene, iako sam nabildan i imam misice ko niko u Ljubuškom, a ovaj starac nije da iz svog džepa i obisile mu se s.i.s.e i stomak pa njega veličaju. Nema veze, Pamtin ja sve, neka neka

Nigdje u svjetu rektora i dekane ne postavlja politika ( čitaj draganče i bratija )
kao kod nas. Jad i bijeda, poltroni i uvlačig uzi. Nisu izabrani po stručnim i
znanstvenim referencama nego po kapacitetu uvla či gustva sluganstva. Ma
koliko zalizivali kosu i mjenjali naočale i maramice na sakou.

Milenko reče," nogometne lopte najpotrebnije za trening i utakmice", ma nije moguće da su lopte najpotrebnije za nogomet. Kako se samo sjetio.

Sram vas bilo [ * neprimjereno * ],tomic kupio lopte i ide clanak,cijela svita ga ceka,ljudi su davali po 5,10 tisuca km nexete kavu da s njima da popijete,brzo ce izbori,moga glasa i mojih bar jos 20,necete bando

Zoran i Milenko su imali velike ugovore na stolu što malo tko zna ali je srce ipak vuklo prema Hdzu.

Dobar čovik što baba kaže.Neka Fika kaže koliko ima prijavljeni ljudi-šljakara a koliko ih radi,
Dobro sustigne vodit građevinu ,presjednik mjes,zajednice,crveni ktiž,te presjednik n.k. nema šta
imali još iko daga može zamjeniti barem negdje.
A tomić i on su igrali krpenjačom u PRPALOVINI jer nisu znali da ima Babovec s druge strane brda a Dubrava im je bila pomoćni TEREN.
TOMIĆI+Lučići jednako odlučite sami,,,,,,,,,

Nije on te lopte platio svojim novcem, Boga mi da se u Ljubuskom osnuje bejzbol klub ,legende ,treneri,direktori i predsjednik bi bili HDZ ,to je gore od kuge , imaju moc i novine i tv sve je u njih samo nemaju vise kome da krv sisaju svak normalan je napustija Ljubuski .

Sjedio covjek samno u šupu.

Jedan,Dr Prof,Scc.ltd itd,ga je potjero iz Ljubuškog.Zoran je ekstra tip.Nije nužno samo da Lučići mogu bit.DR.

Zoran Tomić je zgodan čovjek bio branitelj super prijatelj ali neka kaže kada je završio fakultet i kako

Vidi i još od adidasa

Ko je i sto je uskoro ce se cuti i procuti

Zoran Tomić uručio vrijednu donaciju NK Ljubuški
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari