Izviđač skuplja sredstva za razvoj rukometnog športa u Ljubuškom

ljubuski.info

Rukometni klub Izviđač organizira donatorsku večer "Noć Izviđača", koja će se održati u srijedu, 2. listopada 2019. godine s početkom u 20 sati, u svečanoj dvorani hotela "Bigeste" u Ljubuškom.

Spomenutu manifestaciju će svojom nazočnošću uveličati brojni prijatelji, sponzori i donatori iz redova ljubuških i ostalih gospodarstvenika, zatim predstavnici svih instanci vlasti u BiH, članovi stručnih stožera muške i ženske ekipe, te Škole rukometa, klupski čelnici i svi ostali, a sve u cilju skupljanja sredstava za razvoj rukometnog športa u Ljubuškom.

Rukometni klub Izviđač poziva sve zainteresirane da sudjeluju u ovom događaju, a to možete učiniti kroz neki oblik financijske potpore, donacijom, sponzorstvom ili kupovinom ulaznice za ovaj događaj, a sve u cilju jačanja našeg Kluba.

Odlukom Upravnog odbora Kluba cijene ulaznica je određena u iznosu od 1.000 KM za pravne osobe, dok za fizičke osobe cijena iznosi 150 KM.

Ulaznice za "Noć Izviđača" fizičke osobe mogu kupiti svaki dan od 9 do 15 sati u tajništvu kluba, koje se nalazi u Gradskoj športskoj dvorani Ljubuški. Zadnji dan za kupnju ulaznica je 1. listopad 2019. godine.

Svoj dolazak na "Noć Izviđača" možete potvrditi najkasnije do ponedjeljka, 30. rujna 2019. godine i to na mobitel, broj: +387 63 423 499 ili na e-mail: izvidjac [at] izvidjac.com.

RK Izviđač

Glas naroda

1000km jedna ulaznica ili 150km za tajkune koliko je polovina plate ili mirovine da mogu kradezeovci balahati i žderati i piti da plaćaju uvozne igrače iz srbije i crne gore dok je omladina otišla put zapadne europe da preživi...

Kradeze upravi nestalo para nek im dadnu parkovi centralko uvenuli di su mu pare od od prodaje placeva

Di su pare od transfera igrača je li to transparentno objavite ako jeIzviđač

Najača osiguravajuća kuća central osiguranje im je glavni sponzor sramota da oni ne mogu podmirit sve obaveze Izvidjača razbacuju se lukauzom i novcima na sve strane. Ako je ovo sad ovako onda je za očekivat za Svetog Antu prošenje na ulicama oko dvorane. To bi bilo isto da Mercedes i Telekom nemogu podmirit svoje sponzorske obaveze prema Bajernu Fijat prema Juventusu.

Jel se ovo neko sali sa cjenom ulaznice?

Koliko će popratne svite platit večeru .

Izviđač skuplja sredstva za razvoj rukometnog športa u Ljubuškom
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari