Donešena Odluka o potpori ekološkoj akciji "Trebižat - Eko 2019."

ljubuski.info

U prostorijama Vlade Zapadnohercegovačke županije u Širokom Brijegu je, pod predsjedanjem zapovjednika Županijskog stožera civilne zaštite Zdenka Ćosića, održana 5. sjednica Županijskog stožera civilne zaštite.

Nakon što je zapovjednik Stožera Zdenko Ćosić otvorio sjednicu, usvojen je Zapisnik s 4. sjednice Županijskog stožera civilne zaštite.

Na prijedlog Županijskog povjerenstva za procjenu šteta Stožer je dao pozitivno mišljenje na izdvajanje sredstava za rad članova i tajnika Županijskog povjerenstva za procjenu šteta. Rad članova i tajnika Županijskog povjerenstva za procjenu šteta odnosi se na procjenu šteta nastalih prirodnom nepogodom na području Grada Širokog Brijega. Stožer je usvojio nekoliko odluka o opremanju struktura civilne zaštite i gradskih/operativnih centara civilne zaštite.

Stožer je donio Odluku o potpori ekološke akcije "Trebižat - Eko 2019." održane u organizaciji Udruge ŠREK 'Vidra' Ljubuški.

Član Stožera i pomoćnik ravnatelja Uprave civilne zaštite Mladen Bošnjak informirao je članove Stožera o broju i vrsti intervencija pripadnika vatrogasnih postrojbi i Gorskih službi spašavanja od početka godine do danas. Vatrogasci su imali 480 intervencija pri gašenju požara i 69 tehničkih intervencija, a pripadnici Gorskih službi spašavanja u našoj županiji su intervenirali 24 puta.

UCZ ZHŽ

Glas naroda

pročitah tekst a ve viđu o kakvoj se potpori radi za eko Trebižat.
Samo nemojte molim vas ko fole rone čiste par plastičnih i eto čišćenja. Puno toga bi se za Trebižat trebalo napraviti?

Tko god roni, udijelite mu značku udarnu na licu mjesta!

šrek-u se malo para pustilo a koji ste vi licemjeri iz vlade i hdz-a pustite malo para za ove udruge a ispod stola sa elektroprivredom hr hb ste napravili plan gradnje hidrocentrala na trebižatu i to desetak njih , toliko o vašoj brizi

Čistoću Trebižata treba započeti u Lištići, Posušju i Grudama. Ajme dobro ti kradeze vonjaa na ulazu u Grude.

Sve kanalizacije ovog podneblja je u Trebižatu

Grude smrde od kanalizacije to je istina.

Donešena Odluka o potpori ekološkoj akciji "Trebižat - Eko 2019."
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari