Natječaj u spomen na ubijene hercegovačke franjevce

ljubuski.info

U spomen na 66 hercegovačkih franjevaca koje su tijekom i u poraću Drugoga svjetskog rata ubile partizani Vicepostulatura postupka mučeništva "Fra Leo Petrović i 65 subraće" raspisala je nagradni natječaj.

Natječaj je otvoren za djecu (pučka škola), mladež (srednja škola) i odrasle (studenti i punoljetni) u kategorijama: književnost, glazba, likovna kultura, povijest, računalstvo, umjetnička fotografija i video.

Dodjeljuju se tri nagrade za najbolje radove u kategoriji uzrasta iz nabrojenih područja koje će biti uručene na "X. danima pobijenih hercegovačkih franjevaca" 4. - 7. veljače 2020.

Nagrađenima će biti uručena prigodna nagrada i plaketa, a rad će biti postavljen na portal Vicepostulature pobijeni.info i objavljen u glasilu "Stopama pobijenih", priopćeno je iz Vicepostulature.

Glas naroda

Pokoj im vječni. Oni su svoje živote dali i za Boga i za svoj narod. Gdje su danas, gdje su oni svi fratri koji su radili za sotonu, za udbu a bilo ih je itekako, danas su na višim položajima.....

Papa Franjo nazvao je zločinom naplaćivanje mrtvački misa a šta rade naši dragi i dalje naplaćuju.

sekta u habetima neposlušna bogata i nečista
koja od vjernika pravi fanatika
jel tak il ne tak sram vas bilo sluge rogonje

Natječaj u spomen na ubijene hercegovačke franjevce
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari