Udruga nogometnih sudaca ZHŽ među boljima u savezu

ljubuski.info

U Hotelu Park u Širokom Brijegu, udrugu nogometnih sudaca Zapadnohercegovačke županije, ispred nogometnog saveza BiH, posjetio gosp. Tarik Kečo.

UEFA preko matičnih saveza nadgleda rad sudačkih udruga, a gosp. Kečo, koji je stručni suradnik u Odjelu za suce i suđenje nogometnog saveza BiH, ujedno je zadužen i za praćenje rada udruge sudaca ZHŽ.

Radnom sastanku udruge osim gosp. Keče nazočili su predsjednik udruge sudaca ZHŽ gosp. Goran Paradžik, predsjednik županijskog nogometnog saveza gosp. Josip Bevanda, kao i istaknuti članovi udruge gosp. Gojko Bandić i gosp. Marinko Jelić.

Nakon višesatnog sastanka, gosp. Kečo je pohvalio rad udruge, i istaknuo kako je, organizacijski, udruga među boljima u savezu, a također je ukazao kako postoji prostor za daljnji napredak u radu udruge.

Predsjednik županijskog nogometnog saveza gosp. Josip Bevanda dao je bezrezervnu podršku u radu udruge i naglasio kako udruga može u računati na pomoć županijskog nogometnog saveza.

Goran Paradžik, kao predsjedik udruge sudaca ZHŽ, u svoje ime i ime članova udruge, zahvalio je gosp. Keči na posjeti, ističući kako, uz njega kao mentora, ova udruga može samo biti bolja.

Također, Paradžik je zahvalio gosp. Bevandi na sudjelovanju u radnom sastanku i istakao kako je, uz pomoć gosp. Bevande, ispred županijskog saveza, i gosp. Keče, kao mentora ispred nogometnog saveza BiH, pred ovom udrugom svijetla budućnost.

unsizzh.com

Glas naroda

Ovaj u crvenoj majici sadi duvan i ima veliku sušaru moj gospodine Kečo i vjećnik je u gradskom vijeću ŠB. I udbaš je stari.

Udruga nogometnih sudaca ZHŽ među boljima u savezu
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari