Kako je pala banda koja je raznosila bankomate po Hercegovini

ljubuski.info

U Tužiteljstvu Hercegovačko-neretvanske županije jučer se većina uhićenih pljačkaša iz akcije "Orka" branila šutnjom, dok se Melisa Begluk, supruga vođe bande Rahmana slomila i sve priznala, što je dovelo do novih uhićenja.

Kod nje su istražitelji pronašli 70.000 KM koje potječu iz izvršenja kaznenih djela. Kako se neslužbeno saznaje, Melisa se odlučila priznati krivicu zbog toga što ima maloljetnu djecu.

Opasne pljačke

Istražitelji FUP-a 14 pripadnika ove skupine terete za veliki broj razbojstava među kojima su i raznošenja bankomata. Riječ je o bankomatima u "Robotu" u Mostaru, UniCredit banke u Hadžićima, krađi kombija natovarenog cigaretama sipred tvrtke "Stanić commerce" u Mostaru, kada su ranili zaštitara, pljačkama brze pošte, benzinskih crpki...

Od njih 14 koliko ih je označeno članovima ove organizirane skupine, jučer je u Tužiteljstvu saslušano ukupno njih 11. Saslušani su, Alen Begluk (35) i Melisa Begluk (28), Jozo Markić (36), Skender Ćerkić (41), Zoran Mikulić (47), Fadil Pozder (33), Mario Pinjuh (38), Samir Habibija (28), Haris Zuko (29), Radislav Gavrić (39), Nihad Bijelak (27).

Rahman Begluk (32), koji je, kako su to potvrdili i istražitelji, vođa ove kriminalne skupine, te Mugdim Omanović (35) nalaze se na odsluženju zatvorske kazne u KPZ Zenica, dok je Zdenko Galić (50) u zatvoru u Hrvatskoj.

Nova uhićenja

Također, kako se doznaje, u vezu s ovom skupinom se dovode još neke osobe, pa su pripadnici FUP-a, jučer, slobode lišili Nermina Č. iz mostarskog prigradskog naselja Vrapčići i izvršili pretres njegove obiteljske kuće.

Istragom je obuhvaćen i Mithad M. iz Mostara koji služi zatvorsku kaznu. Inače, članovi ove skupine su imali različite uloge. Jedni su bili pomagači, drugi suizvršitelji, a treći su tretirani kao organizatori.

Glas naroda

Koji su iz naše županije?

Da li je ovaj Jozo Markic zajedno sa Arafatom krao auta

To je taj pa sve popadalo a on promjenio zanimanje pa i ove polovilo

Arafat je to sve posteno zaradio

Stosi tako napet lopove itebe ocinko aaaaa.

Pala banda a sutra navece opet minirano dva bamkomata..

Ovi imena i prezimena ovo je pravo Bratstvo i jedinstvo nema vere i nacije koje nema.
Malo liče na naše presedništvo samo oni bankama političari narodu.

Bolje bankama vec narodu

Koliko puta su u zadnje 3 godine ista imena uhićena i puštena? U normalnoj zemlji odavno bi već doživotne gulili

Ljubušak koji je 2012 godine bio jedan od dvojice počinitelja razbojništva nad Nikolom Hrstićem je i dalje na slobodi, nigdje ne radi, vozi skupocjena auta.....

Taj Nikola nema ni karijole a kamoli auto

Koji je taj

Lisički klan...

Zna li netko koju kombinaciju plina su koristili,na sta treba paziti,koji automati ne idu i dali je od velike vaznosti mjesto gdje se busi rupa za crijevo.unaprijed hvala

Taj iz lisica je dousnik ljubuske milicije

Pitaj ove sto su povacani oni bi ti znali rec sve

Kako je pala banda koja je raznosila bankomate po Hercegovini
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari