Završila trodnevna manifestacija 'Pozdrav ljetu'

ljubuski.info

Ljubušaci i njihovih gosti, po peti put zaredom, posebnom manifestacijom, od 4. do 6. rujna su pozdravili ljeto.

"Pozdrav ljetu", u organizaciji članova udruge mladih Agape trajao je čak tri dana, kako bi iduće ljeto bilo još sunčanije, zabavnije i s manje kiše. Jedini uvijet za dolazak je bio ponijeti "osmijeh na licu, dobro raspoloženje i šarene misli".

Događaj je organiziran u Parku hrvatskih banova, a pratio ga je prigodan glazbeni program. Cilj manifestacije je pozdraviti sve ljetne događaje u gradu i građanima Ljubuškog prirediti malo plesa i glazbe. Nastupili su, među ostalim, 'Duo Maxim' i grupa 'Sva četiri' te Mostar school rock - blues band.
Smijeh, glazba i veseli razgovori su se širili Gradskim parkom dok smo pozdravljali ljeto 2019. godine. Šarenim bojama ispratili smo tople ljetne dane te smo spremni na nove radne i školske pobjede, poručili su iz udruge Agape.

Osim "Pozdrava ljetu", Agape organizira i niz drugih manifestacija tijekom godine. Tako su početkom ljeta na njihovih nekoliko edukativnih radionica gostovala neka poznata bh. i hrvatska imena poput Đele Hadžiselimovića i Srđana Puhala gdje su mladima držali predavanje o potrebi bavljenja mladenačkim aktivizmom. Također, Agape organizira i humanitarne te ekološke akcije, a u sklopu zadnje ekološke akcije nekoliko subota zaredom su čistili grad od plastičnog otpada i drugog smeća.

FENA

Glas naroda

Cestitke dobrim ljudima u lijepom Gradu

Za tri večeri nisu mi dica imala mira!!! Izgubili su red za spavanje.Glazba je prebučna i tu uokolo narod odmara.Nije fino da se to i tako kasno održava u centru grada!!! Ima nas i bolesni! Da li ima nekog reda u gradu,a izgleda da bi se trebala bombom raznit u parku da me neko cuje.Zašto nedate ljudima da odmaraju?!

Počeli su izmišljati poganske festivale... domalo će biti pozdrav suncu,zemlji vodi i vatri...

jedini poganski festival je u dajmondu "pozdrav ceci" i "pozdrav jali bratu i bubamari"

Ne znam koja bagra daje dozvolu onim udbašima u Dajmondu da pušćaju jugoslavensko istočno balkanski primitivni folk te ljude uznemiravaju u krugu od 3 KM zračne linije. Taj kriminal i primitivizam ima samo kod nas... otvorite disko negdi pod zemljom ili u betinam / pustim brdima pa tamo pare uzimajte dičurliji i krkljosima a ujedno da vas ne čuju hrvati jer ta mužika vrijeđa iole normalna čovika...

ministarstvo "kulture" u kojem rade masoni tako da bi stvorili robove i zaglupljenu naciju

Di se nabavlja certifikat da si normalan hrvat?

Završila trodnevna manifestacija 'Pozdrav ljetu'
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kada ovce utihnu Ružica Zeljko
ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari