Uzgajivač konoplje iz Posušja pušten na slobodu

ljubuski.info

Općinski sud u Širokom Brijegu odbio je prijedlog za određivanje pritvora osumnjičenom V. M. (45) iz Posušja koji se sumnjiči zbog kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga i nedopuštenog držanja oružja ili eksplozivnih tvari.

Dana 29. kolovoza 2019. godine pripadnici Granične policije BiH liši su slobode V. M. kojeg su u mjestu Vir, općina Posušje zatekli kako zalijeva stabljike indijske konoplje, kojom prilikom su izuzete 84 stabljike indijske konoplje, a naknadnim pretresom obiteljske kuće osumnjičenog pronađeno je 20 komada vojnog streljiva. Prošle godine osumnjičenom V. M. određen je jednomjesečni pritvor zbog sumnje da je kao supočinitelj zasadio i uzgajao 2.246 stabljike indijske konoplje.

S obzirom da je osumnjičeni ponovno dana 29. kolovoza lišen slobode Županijsko tužiteljstvo u Širokom Brijegu podnijelo je prijedlog za određivanje pritvora istom zbog postojanja opravdane bojazni da će ponoviti kazneno djelo.

Općinski sud u Širokom Brijegu odbio je prijedlog Tužiteljstva za određivanje pritvora i osumnjičeni je pušten na slobodu.

Glas naroda

Ratar pravi sigurno je išao grlom u jagode nije ništa radio kupovao auta,ocvikao ga susjed ili lazni kolega,Čeka ga šantićeva netriba se sekirati zasluzio je odmori se pajdo

"20 komada vojnog streljiva", bolan, ni on sam nije znao da ima streljivo. Kladim se da nema kuće u kojoj nema bar komad oružija s pripadajućim streljivom, negdje dobro zauljeno i zakopano, pa i zaboravljeno di se zakopalo.

Pustit covika a zatvorit onoga kogaje izdo a znase ko radi za policiju tamoka citluk vir

Šteta pajdo,koje su pare propale,jbg sad odmor,zato brđani pamet u glavu dron leti dan noć

Uzgajivač konoplje iz Posušja pušten na slobodu
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari