Ljubuški glazbom pozdravlja ljeto

ljubuski.info

Stotine Ljubušaka i njihovih gostiju sinoć je po peti put pozdravilo ljeto u tom hercegovačkom gradu na manifestaciji "Pozdrav ljetu" koja se od 4. do 6. rujna održava u organizaciji članova tamošnje udruge mladih 'Agape'.

Pozdravljamo ljeto čak tri dana, kako bi nam iduće bilo još sunčanije, zabavnije i s manje kiše. Ponesite osmijeh na licu, dobro raspoloženje i šarene misli, poručili su iz spomenute udruge.

Događaj je organiziran u Parku hrvatskih banova, a pratio ga je prigodan glazbeni program.

Osim "Pozdrava ljetu", Agape organizira i niz drugih manifestacija tijekom godine.

Tako su početkom ljeta na njihovih nekoliko edukativnih radionica gostovala neka poznata bh. i hrvatska imena poput Đele Hadžiselimovića i Srđana Puhala gdje su mladima držali predavanje o potrebi bavljenja mladenačkim aktivizmom. Također, Agape organizira i humanitarne te ekološke akcije, a u sklopu zadnje ekološke akcije nekoliko subota zaredom su čistili grad od plastičnog otpada i drugog smeća.

Ivan Mlinarević, predsjednik spomenute udruge kazao je kako je cilj manifestacije pozdraviti sve ljetne događaje u gradu i građanima Ljubuškog prirediti malo plesa i glazbe.
Nastupit će, među ostalim, 'Duo Maxim' i grupa 'Sva četiri' te Mostar school rock - blues band, kazao je Mlinarević poručivši kako se nadaju da će iduće ljeto biti još toplije i sadržajnije.

FENA

Glas naroda

kruva i igara
i pomalo stranačkih bu-dala,

Ljubuški glazbom pozdravlja ljeto
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari