Potpisivanje ugovora o financijskoj potpori za hrvatski narod u BiH 6. rujna

ljubuski.info

Vlada Republike Hrvatske je na 173. sjednici održanoj 1. kolovoza 2019. godine donijela Odluku o raspodjeli sredstava za financiranje kulturnih, obrazovnih, znanstvenih, zdravstvenih i ostalih programa i projekata od interesa za hrvatski narod u Bosni i Hercegovini za 2019. godinu, priopćio je Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske.

Potpisivanje ugovora s korisnicima potpore održat će se 6. rujna 2019. godine u 16.00 sati u prostoru kongresne dvorane franjevačkog samostana u Tolisi (pored Orašja) čije uređenje i obnovu pomaže Vlada Republike Hrvatske i u kojem se nalazi jedan od najljepših muzeja u ovom dijelu Europe simboličnog naziva "Vrata Bosne".

U 2019. godini, temeljem provedenog Javnog natječaja kojeg provodi Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske, potporu je dobilo 89 programa i projekata, i to: 34 programa i projekta iz područja kulture, 17 programa i projekta iz područja obrazovanja i znanosti, 12 programa i projekta iz područja zdravstva te 26 programa i projekta iz ostalih područja.

Glas naroda

Nema Aluminiskog više sad uliće Hrvatska i Plenković sa Kunama kako će taj novac moći primiti Hadezeovci bih na čelu sa draganom ČOVIĆEM oni kažu kada ih se pita za četnićkog Vojvodu aleksandra vučića što je vršlja i huška četnike po hrvatskoj a posebice po Gradu Glini da je to stvar vučića i HRVATSKE da riješe taj problem a ne nas Hrvata u bih kako vas nije stid ni sram od Te iste HRVATSKE uzimat Novac to vam nije problem jeli tako Pero stara Hadezeovska poštenjačino.

Jos jedna peracina novca na racun uhljeba i klerofasizma Srecno Podobni i Probrani Rvati

400 miliona duga i niko nezna ko je kriv a jadna majko

Jos jedno financiranje folklora, super.

Potpisivanje ugovora o financijskoj potpori za hrvatski narod u BiH 6. rujna
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari