Održano okupljanje Humčana "Rupa 2019."

ljubuski.info

Tradicionalno druženje Humčana uobičajeno za prvi dio kolovoza održano je i ove godine na mjesnom igralištu, kako su ga u šali nazvali "Estadio de Rupa", a prošlo je kao i dosadašnjih godina u pravom sportskom duhu.

U zanimljivim natjecanjima sudjelovali su skoro svi prisutni, a izbor discipline ovisio je o spremi i volji svakog natjecatelja, ali i poticanju navijača te su se na kraju oni i koji to nisu mislili na kraju odvažili na sudjelovanje.

Uz standardne nogometne dvoboje, posebnu pažnju privlačile su atraktivne discipline natjecanja timova u potezanju konopa, ali i pojedinačne discipline poput bacanja kamena s ramena.

Jedna je to od rijetkih zabava gdje se igre "po starinski" još uvijek održavaju, a Humčani kažu kako se za njih nisu posebno pripremali, niti su išli na "visinske" pripreme, dovoljna je bila dobra volja i raspoloženje kojeg su i ovaj put imali na "bacanje".

Nakon sportskih aktivnosti valjalo se i okrijepiti te se druženje uz jelo i piće nastavilo do kasno u noć.

U dobrom društvu uz veselom raspoloženju tako je protekao i ovogodišnji susret.

Radio Ljubuški

Glas naroda

Jeli ovo castio Anemicni od oni novaca za odrzivost Rvata u BiH

Održano okupljanje Humčana "Rupa 2019."
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari