Prebitno je da izborni pobjednici krenu u formiranje vlasti

ljubuski.info

Prebitno je u ovome trenutku odgovorno pristupiti uspostavi vlasti izbornih pobjednika konstitutivih naroda u BiH, sukladno zakonima i Ustavu, u dogovorenom roku od 30 dana, kazao je Ilija Cvitanović, predsjednik HDZ-a 1990 i član Predsjedništva Hrvatskog narodnog sabora komentirajući postignuti dogovor vezan za formiranje Vijeća Ministara Bosne i Hercegovine i potpisana Načela o formiranju vlasti.

Kompromis oko ključnih političkih pitanja, ide u prilog poštivanju pravne države domovine tri konstitutivna i jednakopravna naroda. Potpisanim načelima urađeni su prvi koraci ka unutarnjoj stabilizaciji kao preduvjetu za prosperitet i razvoj, te stabilnom napretku ka članstvu u Europskoj uniji, naglasio je Cvitanović.

Cvitanović je pozvao na dosljedno poštivanje potpisanog sporazuma, te pohvalio ulogu veleposlanika Wigemarka, kao izaslanika Europske unije u Bosni i Hercegovini na iskazanim naporima prilikom približavanja stavova političkih lidera.

Predsjednik HDZ-a 1990 Ilija Cvitanović je istaknuo kako se njegova stranka zalaže za izmjenu Izbornoga zakona u skladu s presudom Ustavnoga suda BiH. U tome duhu pozdravlja što se i kroz potpisana Načela pozvalo na implementaciju svih presuda i odluka domaćih i europskih sudova koji se odnose na Izborni zakon u našoj zemlji.
Ostat ćemo ustrajni zastupati svoje stavove, a posebno u procesu Ustavnih promjena u kojim će hrvatski narod osigurati svoju punu jednakopravnost i suverenost s druga dva naroda i svim građanima na čitavom prostoru BiH, naglasio je Cvitanović, priopćio je Ured za informiranje HNS-a.

Glas naroda

Jado jadni,najveci liziguz DČ.
Prodana duso.

ooooooooooooooo lija ulitanoviću
o čemu ti svega ti
oooooooooooooooooo lija ulitanoviću čujemo da kad ti se dobročinitelj obraća kaže:
LEZI DAĆE TI SE!

ilija ne misliš valjda da si ti pobjednik , ako misliš e onda reci i nama gdje da znamo ahahahah

Moj ilija samo si ti kod Hrvata gori od dragana Čovića. Zato što je on upak a ti mu viriš iz njega.

Cesto vidim ovoga Iliju i uvjek je pod uticajem odredenih alkoholnih opijata a mozda i stogod jacege

Niko ti više nikad vjerovat neće,egoizam i pohlepa prešla sa čovjek.Obadv ste pali narod božji niži iz ove pojedene vukojebine.

Baš me interesira kako će se ovaj tužni čovjek i još tužnija mu stranka predstaviti ljudima pred sljedeće izbore????
Što mislite??

Baciće se sa Starog mosta

pa za sljedeće izbore idu sa novim imenima:

Jarkić Žaromir
Pavlotović Ćonto
Radoslavi Šićidari
Draželjko Šajkanović
na čeli sa:
Ulitanović Lijom.

i uspjeh zagarantiran 0,002%

Ovaj ne zaslužuje uopće pažnju, prepa se Čova da ne napusti ovakav kadar iz HNSa -bori se on da dobije za sebe ministarstvo da bi mogao pokriti kockarske dugove

Hoće li radišićeva žena pomoć u formiranju vlade, ipak je ona nova savjetnica...xd

Ona hoce ali ti i slični sigurno nećete

Suti [ * neprimjereno * ]e.pokrij se usima.

Ilija Kralju najbolji si.

pazi ovih klosa.ra sto komentiraju, nemaju pametnijeg posla nego pljuvati po ljudima...toliko ste jadni da mi je zao vaših obitelji koji žive sa tako nazadnim likovima...izgubljeni za društvo u svakom pogledu.

Ilija je ljudina treba preziviti a vrime ce pokazati sve

Niti je pljuvanje, niti je po ljudima.Pljuvanje nije jer je sve navedeno istina, ako nije daj argumente da nije, a po ljudima nije jer se ovaj žalosni lik i članovi njegove partije ne mogu nazvati ljudima jer su lažovi i sitne duše, prevaranti vlastitog naroda.

Demi recite vi sto LAJ ETE protiv Ilije jeli Ilija unistio Almini Bolnicu Vinariju Ljubuski Komunalno i sve ostale firme

Naravno da je prebitno, nauči živjeti od svog truda i rada a ne sa tuđi leđa...!

Ne može nam nitko ništa, najjači smo... 90-ka će ostvariti vrhunski rezultat na predstojećim lokalnim izborima ... Ilija samo naprijed , a ovima sto zugaju poručujem da se late motike i idu u polje...

Prebitno je da izborni pobjednici krenu u formiranje vlasti
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari