U Vojnićma gorjelo divlje odlagalište otpada

ljubuski.info

Ljubuški vatrogasci tijekom srijede imali su tri intervencije gašenja požara.

U rano jutro od 7:43 do 8:20 sati, dva vatrogasca s jednim vozilom su izišli na intervenciju gašenja požara u mjestu Studenci, gdje je gorjela trava i nisko raslinje na manjoj površini.

Istoga dana u vremenu od 9:55 do 10:25 sati tri vatrogasca s jednim vozilom su gasili požar kod gradskog groblja "Jabuka" u Ljubuškom. Gorjela je divlje odlagalište plastičnog i drvenog otpada.

U srijedu poslijepodne, u vremenu od 15.35 do 17.30 sati, ljubuški vatrogasci (5 vatrogasca s 1 vozilom), su gasili požar u mjestu Vojnići. Gorio je divlji otpad i trava. Opožareno je oko 1.000 m².

UCZ ZHŽ

Glas naroda

Zar ima ovog u Vojnićima??? Jesu li Vojnići Bastion HDZ-a???Jesu li vojnići "raj na zemlji"? Da li je vojnićki Rani brend u svijetu???Ima li u Vojnićima vode za natapanje?? Na Humcu dragi čitatelji ovog portala nema kapi vode već četiri dana zaustavljena je u Proboju. Dali smo svi isi i jednaki???Naravno da nismo. Ali biti će svima suđeno samo se postavlja pitanje :"koliko ljudi vjeruje u to"?

ko je bliže vatre bolje se grije vazda bilo i biće

Koliko kanta za odvoz smeća ima na potezu Veljaci Šipovača Vojnići sami sebe truju a ujedno je okoliš pojazatelj svijesti jednog naroda.Počmimo mset isprid svoji vrata.

Na zalost to selo je jako,jako zaostalo za civiliziranim svijetom, otupila ih poljoprivreda ,jako otupila.

imaju oni i Zadrugu

U Vojnićma gorjelo divlje odlagalište otpada
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari