Marko Buntić novo pojačanje Izviđača

ljubuski.info

Jučer su rukometaši Izviđača CO, aktualnog prvaka BiH, završili petodnevne pripreme na Kupresu, a cilj priprema je bio da što spremniji stignu na turnir u Trebinje, 2. Swisslion Međunarodni rukometni turnir, koji se igra od 9. do 11. kolovoza.

Na pripremama RK Izviđač CO je obogatio roster igrača za sljedeću sezonu, a priključio im se Marko Buntić koji igra na poziciji desnog krila. Buntić je prije nosio dres RK Mehanika iz Metkovića, te će zasigurno pojačati konkurenciju na desnoj strani, a pogotovo kada je u pitanju faza napada.

Ljubušaci će u Trebinje na predstavljanje momčadi doći dan ranije, a na jakom turniru Skauti su u skupini s Izolom (Slovenija) i Metaloplastikom (Srbija), dok drugu skupinu čine domaćin Leotar i Borac (BiH) te aktualni europski rukometni prvak, Vardar (Sjeverna Makedonija).

Slijedi im povratak u Ljubuški gdje će raditi do tradicionalnog, 51. izdanja TV turnira šampiona u Doboju, kojeg će biti sudionici od 20. do 24. kolovoza.

Radio Ljubuški

Glas naroda

Sretno

Marko Buntić novo pojačanje Izviđača
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari