Čović o Domovinskom ratu

ljubuski.info

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora Dragan Čović uputio je čestitku predsjednici Republike Hrvatske, predsjedniku Hrvatskog sabora i predsjedniku Vlade Republike Hrvatske povodom Dana pobjede i domoviske zahvalnosti, Dan hrvatskih branitelja i 24. obljetnice vojno-redarstvene akcije "Oluja":

Poštovana predsjednice gospođo Grabar Kitarović,

poštovani predsjedniče Hrvatskoga sabora gospodine Jandroković,

poštovani predsjedniče Vlade gospodine Plenković,

svaka godišnjica veličanstvene vojno-redarstvene akcije "Oluja" potiče nas na razmišljanje o zajedništvu, ljubavi prema domovini i borbi za slobodu. Prevelika žrtva koju su podnijeli svi sudionici i stradalnici za slobodnu i samostalnu Hrvatsku zadužuje nas, uz beskrajnu zahvalnost, da sve buduće naraštaje učimo o snazi hrvatskoga čovjeka koja se posebno ogledala u onim teškim vremenima za cjelokupan hrvatski narod.

Time su zadužili sve nas da uvijek, bez iznimke, podignute glave i s ponosom govorimo kako je Domovinski rat bio časna borba za nacionalnu slobodu, neovisnost i samostalnost. Danas se ta borba vodi drugim sredstvima. To osjetimo posebno mi, Hrvati Bosne i Hercegovine, kojima se spočitavaju identitet, kultura i nacija, te brane izražaji svega onoga što jedan povjesni narod čini. Vojno-redarstvena akcija "Oluja" nije bila samo borba za pozitivne vrijednosti u Hrvatskoj, nego i u Bosni i Hercegovini; dala je i nama nadu da se kroz ustrajnost i hrabrost može postići sloboda. Te vrijednosti posebno baštinimo danas.

U ime hrvatskog naroda Bosne i Hercegovine i u svoje osobno ime, svim Hrvatima i Hrvaticama u Domovini i inozemstvu, posebice hrvatskim braniteljima koji su svojim djelima osigurali jedinstvo i cjelovitost današnje Republike Hrvatske želim sretan Dan pobjede i domoviske zahvalnosti, Dan hrvatskih branitelja i 24. obljetnicu vojno-redarstvene akcije "Oluja".

Čović je uputio čestitku i ministru hrvatskih branitelja Tomi Medvedu i hrvatskim braniteljima, fra Marku Duranu, gvardijanu samostana Sv. Ante Padovanskog u Kninu i gradonačelniku Knina.

Glas naroda

haha sastala se dva velika heroja iz rata čovke i anemični , i hvale se ratnim uspjesima haha koja parodija i tuga, da je pravde oba bi bila 90 tih suđena za izdaju , jedan zbog uloge u partiji i osiguravanju aviona koji su iz mostara razarali Hrvatsku , a drugi zbog kukavičluka i dijagnoze anemija i izbjegavanja služenja naciji, kakva anemija ljudi bez ruka išli u rat , pa jeli itko u Vukovaru , Petrinji , Šabrnji , Dubrovniku itd. imao anemiju , tko te pita u tim situacijama , ovo su dva velika lažova na slici

lažovi ,spletkaroši,vrhunski manipulatori i licemjeri

Aa nije lako jugoslavenčini komunjari udbašu dragančetu čestitati dan oluje ali mora se, sve za fotelju.

Jadna majko tužni svatova!

domovinsla pljačka a ne rat

Mostarski partizan i anemicni da pricaju o ratu..fuj.gade.mi.se.

Najveće muško od svih Hrvatskih političara koji se pitaju je Kolinda

Da je ostala ona Srboslavija ovi bi drugovi bili isto na visokim partijskim funkcijama u Centralnom Komitetu Saveza Komunista...

Nema naroda na svijetu koji je krvlju ostvario državu da bi mu ovakvi likovi bili na čelu

Imali iko snimak od oni sto su se bacali kamenjin u autobus

Ovo sve što je dragan Čović napisao pvodom dvadeset četvrte obljetnice Oluje je predhodno obavjestijo aleksandra Vučića i Milorada Dodika. Budite uvjereni da bez njihova saznanja on ovo nebi nikada napravijo. To je to nigdje ne spominje veliko srpsku agresiju koda su Hrvatski Branitelji branili Hrvatsku od marsovaca. Valja doć u Banjaluku na dan RSa i u Beograd na raport Braći Srbima. Stari olilnjali komunistički lacaroš. Jer je rekao srbima bolje da ovo napišem opet sam vaš nego da vam dodju Suverenisti i Škoro moram igrati na lažnu kartu jer nema više Aluminija a glasovi mi trebaju.

Šta god napišem isto mi je ! Svi znaju što znam i ja,jednom komunista uvijek komunista,jednom [ * neprimjereno * ] uvijek [ * neprimjereno * ],jednom domoljub uvijek domoljub.

Gdje Dodig i Pupovac nestadoše ?

Ovo je sve smiješno kome se slikaju,i narodu se smiju u oči ,ludi narode za koga glasuješ.U prvom redu bi trebali bit generali i branitelji ali.....Ovi su prešli svih 10 božiji zapo jedi!!!!

Kakav je narod kome je predsjednik Dragan Čović

ko gine u avganistanu sinovi adezeka ili sinovi hrvackog naroda iz sesveta-siromašno pregrađe hercegovačko u zg-

Čović o Domovinskom ratu
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari