Primjer ZHŽ bi trebale slijediti HNŽ i HBŽ

ljubuski.info

Prvi zamjenik visokog predstavnika i supervizor za Brčko Michael Scanlan posjetio je u danas Široki Brijeg gdje se sastao s predsjednikom Vlade i predsjednikom Skupštine Zapadnohercegovačke županije Zdenkom Ćosićem i Ivanom Jelčićem.

Scanlan je tom prilikom naglasio kako je Vlada Zapadnohercegovačke županije jedina županijska Vlada formirana u tom dijelu BiH i predstavlja primjer koji bi trebale slijediti susjedne Hercegbosanska i Hercegovačko-neretvanska županija.
Formiranje vlada u što kraćem roku omogućuje tijelima vlasti da se fokusiraju na potrebe građana, za što su i izabrani. Ovo se ne odnosi samo na vlasti na županijskoj razini, rekao je prvi zamjenik visokog predstavnika Scanlan.

On je u razgovoru sa županijskim tijelima vlasti informiran o socijalnoj i ekonomskoj situaciji u toj županiji, s posebnim naglaskom na mogućnosti otvaranja novih radnih mjesta u privatnom sektoru.
Hercegovina je uvijek bila dinamično okruženje za privatni sektor. On je ključni pokretač ekonomskog razvoja i zapošljavanja, a Županija Zapadnohercegovačka je u tom smislu dobar primjer u BiH, koji će, nadati se, slijediti i drugi, poručio je prvi zamjenik visokog predstavnika, priopćio je OHR.

Glas naroda

" Da se vlast fokusira na potrebe građana". Putovnicu u ruke i bježite što dalje.

vaš primjer nebi slijedio ni kim jong un

Jeli ovi dobar ili su isti obadva.Čovika na očno pa hitno psihijatrija.Ili novinari lažu jer laž danas je znak inteligencije.Bravo političari!!!

Primjer ZHŽ bi trebale slijediti HNŽ i HBŽ
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentari ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari