Članovi HRS-a dobivaju otkaze

ljubuski.info

U posljednjih nekoliko dana HRS je, kako navode, bio predmetom više medijskih napada od strane stranačkih portala i lutaka na stožernom trbuhozborčevom dlanu. Na te napade, kako ističu iz ove stranke, nisu imali namjeru reagirati, no kako ne prestaju, jednostavno osjećaju potrebu javno se očitovati.

Priopćenje HRS prenosimo u cijelosti:

HRS je jasno dao do znanja kako postoji više razloga udaljavanja od HNS-a, no primaran je taj da ne želimo biti suodgovorni zbog činjenice što aktualna politička elita hrvatskog naroda u BiH ne pokazuje minimum osjećaja za opće dobro, domoljublje, političku dosljednost, niti ima ikakvu političku viziju. Sudjelovanje u vlasti nakon izbora bez izmjena izbornog zakona, glasovanje više puta za proračun Federacije, podrška Odluci o privremenom financiranju BiH, suradnja sa onima koji vrše političku agresiju nad Hrvatima u BiH, itd. pokazuju kako je hrvatska politika postala taocem bahatosti politike HDZ-a BiH koji tu istu politiku provodi pod krinkom HNS-a.

Najave "akcija" nakon 14.09., kada će biti kongres SDA ponajbolje dokazuju kako hrvatska politika u BiH nema nikakav smjer, viziju niti dosljednu strategiju. Slučaj propasti Aluminija Mostar, koji se mogao i morao izbjeći, je samo kap koja je prelila čašu. Poštujući instituciju HNS-a, sve što smo imali kazati na temu udaljavanja od aktualne politike HNS-a smo prvo rekli na sjednici Predsjedništva, u lice i svima onima s kojima se ne slažemo. Medijski napadi, pozivi na obavijesne razgovore u svojim tvrtkama, otkazi putem SMS-a i dr. što su posljednjih dana doživjeli članovi HRS-a dokaz su kako je ta odluka bila više nego dobra.

Dalje, u BiH je postala praksa komunikacije preko lutaka na dlanu glavnih trbuhozboraca. Vjerojatno da se ne poremeti "pozitivna kemija". Princ Bakir, trbuhozborac, ima svoga lutka Željka Komšića, a stožerni trbuhozborac ima više njih koji se natječu tko će bolje migati ustima na stožerne misli. Posljednjih dana više njih govori kako je "HRS sitna lokalno zavičajna stranka", ali koja je "duboko umiješana u izvlačenje novca iz Aluminijskog". Ovim putem pozivamo sve lutke na stožernom dlanu, kao i samoga stožernog trbuhozborca da javno iznesu ne samo dokaze, nego i samo "rekla kazala" argumente o "umiješanosti HRS-a u izvlačenje novaca iz Aluminijskog".

Ako je to profesionalni ugovor odvjetnika i dopredsjednika HRS-a Bevande kojeg su objavili stranački portali, onda bi se ipak morali malo bolje pripremiti. Koliko su vjerodostojni ti "dokazi" ponajbolje pokazuje činjenica kako spomenuti članak gdje je to objavljeno nitko ne potpisuje i kako niti jedan iole relevantan medij to nije objavio kao informaciju. Bolje bi bilo upitati zašto ne postoje stručni ugovori sa čelnicima HDZ-a? Iz prostog razloga što nitko od njih ne radi u realnom sektoru i što bi, bez politike i stožerne pomoći, svi oni propali u roku od dan vremena na tržištu rada. Bevanda je u Aluminijskom radio kao stručna, ne stranačka osoba, bez ikakve odgovornosti od HRS-a i prema HRS-u. Bez obzira na to, pozivamo da se javno objave svi ugovori, osobito oni sa pet i više brojki, pa da javnost sama prosudi tko je "izvlačio novac iz Aluminijskog", a tko ne.

Dobronamjerne lutke na stožernom dlanu podsjećamo kako za vrijeme najveće pljačke ovog poduzeća, učinjene od strane kriminalne Vlade Platforme, HRS nije niti postojao. Posljednjih 4 godine vladavine HDZ-a BiH, nebrojeno puta smo apelirali i, što javno, što internim dopisima, pozivali da SIPA i državne pravosudne službe uđu u Aluminijski i istraže sve moguće malverzacije, ali uzalud, jer se u dobra doba nastavilo gdje su ovi prethodni stali. Pozvali bi mi i županijsko tužiteljstvo, ali ono ima naviku gubljenja dokumenata putem, pa smo se zato orijentirali na državne institucije. Pozivamo ih i sada: uđite u financijske knjige Aluminijskog kombinata i istražite sve financijske tokove ovog poduzeća.

Bez toga sve aktivnosti "sanacije" poduzeća koje se tobože sada rade, nemaju smisla. Dapače, sastanci kojekakvih kriznih stožera i medijski spinovi imaju za isključivu svrhu oprati i osvjetlati obraz stožerne stranke i njenog predsjednika nakon prosvjeda, nipošto spas poduzeća i brigu o djelatnicima Aluminijskog. Gospodo, istražite prvo sav kriminal, neka svatko odgovara za počinjeno, makar to bio i predsjednik HRS-a, udaljite politiku iz Aluminijskog i strateški partneri će sami doći, neće ih morati tražiti Jelka Miličević nebuloznim izjavama za javnost.

Na kraju, ne možemo se ne osvrnuti na pisanja sarajevskih medija koji nas stavljaju u "novi hrvatski politički blok". HRS nije nikada do sada, a neće ni u buduće ulaziti u bilo kakve blokove i dogovore sa strankama koje su bile dio ili podrška strankama Platforme i Alijanse. Prema tome, nema govora o bilo kakvim novim blokovima zajedno sa strankama koje su napustile HNS. Da nas zanima politika sinekura i zadovoljavanja osobnih interesa, davno bi mi imali delegate u Domu Naroda, zastupnike u Parlamentu Federacije, imali bi savjetnike po ministarstvima, ministre na županijskim razinama, članove i predsjednike upravnih odbora i sve drugo što nam je nuđeno. Mi smo jedini od hrvatskih stranaka samostalno izišli na prošle Opće izbore, nastaviti ćemo samostalno politički nastupati, pa makar nakon sljedećih izbora morali gasiti stranku.

Ovim putem pozivamo stranačke medije, kao i lutke na stožernim trbuhozborčevim dlanovima, da se nastave baviti HRS-om kao "zavičajno lokalnom, beznačajnom strankom", jer nam ne mogu bolju reklamu raditi. Znamo kako je njima to obveza, jer, ne imajući drugih profesionalnih i stručnih vrlina, od toga im ovisi životna egzistencija, pa neka to bude u obostranu korist i njima, a i nama kojima svaka reklama dobro dođe.

Glas naroda

Haj bolan vegeto zar ti nije dosadilo pisati ta priopcenja.
Ti si jedan tipicni mostarski neradnik i hublejas.
Ti prozivas ove one platvormase i ne znam koga sve ne a mijenjao si stranke dom nisi postigao jedini i primarni cilj biti predsjednik.
I brate zasuti vise dosadan si.

To bi vi opet ubijali neistomišljenike hopovi i grobari svog naroda

Za gosta 12.05.24: Ne boj se! Tvoj HDZ će vladati stoljećima ! Molim vas odgovorite mi kako je čovijek koji je gađao autobus HDZ-a 90 i neke godine i zadnji branio Jugoslaviju i koji je predložen za medalju otpora danas postao vrhovni vođa Hrvata u BiH o njegovoj moralnoj veličini će se pisati knjige.Kako je postao ono što je danas? Hvala unaprijed na odgovoru. Ne boj se!!!!!!!!!!

on je gađao autobuse,njegovi su ubijali domoljube,njegovi su nas slali u rat,on je sudio onima što nisu išli u rat,on je isto osudio i one što su išli u rat,on i njegovi su izdali Hrvate u Bosni i prodali pola države četnicima.on i slični će opet nahuškat narod... i tu nema pomoći

Rade Radišiću jesi to ti? Je li ti počela žena u skupštini raditi?

ako je ijedna hrvatska stranka ispravna onda je to hrs - i to najvise boli hdz bih zajedno s fratrima - mozete ih napadati koliko hocete ali nikada ih necete moci kupiti (ta nudjeno im je dok su bili u hdz bih, hdz 1990 - ta mogli su oni upljackati i cinkariti za covica i co - kao sto ove coviceve sjecikese rade vec 20 godina - nisu htjeli nego su trazili izlaz za hrvatski narod). nasli su jednu i jedinu mogucnost gdje mogu iznova graditi hrvatsko bice - i to je sada fratrima i hdz bih veliki problem …
hrs ce se samo ponasati kao ogledalo cije cete refleksije samih sebe uskoro moci vidjeti … pa sta ima veze ako ispadnes ruzan - ta mozes se popraviti - nece te nitko izbaciti iz jata … to je hrs - vasa sudbina ...

Hej gospodine što ti uvijek prvi na članak o HRS odgovaraš Vegeto.Dakle,ti si plaćenik HDZA.Neka si,Ali bi zato trebao biti malo intelektuačno pametniji što u prijevodu značii da HDZ nema kadar koji bi na portalima imao svoje blogere da kritiziraju onako kako treba.Samo Slavenu i HRSU praviš reklamu,jer na kvalitetan i stručan tekst,ti se javljaš sa vegeto,dosadan si itd.Ako ćeš o vegeti i dosadi onda nama svima je zadnjih 15 godina dosadio Dragan Čović.Tu nemaš komentara tipa vegeto iliako Dragan vegeti is soli čitav jedan narod koji tobože predstavlja.Ali u HDZ nema intelektualaca ostali su uhljebi i poltroni koji bi za judine škude prodali sve.Zato nam je ovakvo društvo.Depresivno,učmlo,apatično.Što se tiče Aluminija Slaven već dugo zna da je to Čović ostavio braći Rusima,te da je ovo samo tehničko provođenje"strateškog"cilja dragog vođe,koji ne da proglašenje Stečaja(gle čuda)jer bi onda on izišao iz te priče i ne bi se mogao koristiti preostalim Resusrsima i novcu kojeg još ima podosta na računima.Kada Rusi uđu u Aluminij strateški osvajaju Hercegovinu,što je ranije dogovoreno sa Dodikom,ulaze na mala vrata u Luku Ploče itd.O tome malo više zna naš Milijan Brkić.To sve zna i Slaven zato je protiv paklenog plana Čovića,Dodika i Milijana Brkića.

poruka za sve političke vegete i stranke hdz, hsp, hrs, sdp, sda, sds, snsd i ostale kojih ima kao vegeta u državi , stiže novi vjetar , osnivamo živi zid u bih i glavno pravilo će biti da u vodstvu neće biti nitko tko živi sa proračuna niti je obnašao neku dužnost ili radio u javnom poduzeću , pa ćemo vas sve pometi u idućih 5-10 godina , samo pomalo jednog po jednog , samo obični ljudi sa ulice koji su sami sve svoje zaradili svojim rukama

Prestanite se svađati,sram vas bilo;motiku u ruke i na njivu!!!

… evo nekidan mi motiku ukrali - nisam u HDZu - i nesadim ljubuski rani .. jedino mi preostje da su upisem u ovaj RADO RADO - CRADO ..

mislis na CREDO i ovo za kompjutere - nepismeni ...

Još malo i neće tko imat glasovat za vas:
– Dragan nas izdao i opljačkao
– Slaven nas neće moć spasit
– Komšić će nas ugasit
Proklet bio Dragan Čović i svi njegovi ataci i sljedbenici. Za svaku suzu, za svaku nevraćenu ratu kredita njegova marljivog i radišnog hercegovačkog naroda.
Jer, kako ono kaže biblija a HDZ voli biliju, je li tako dobročinitelju?
“Očevi jedoše kiselo grožđe, a unucima zubi trnu

Haram ti je Bibliju spominjati ateisto yugonostalgićaru

Izisli iz hns pa seru za veci dija naroda ista ste [ * neprimjereno * ] cim ste bili s njima

ĆEŠLJAJTE, ANALIZIRAJTE, KOPAJTE,…
Ispada danas gorući problem što zamjenik predsjednika HRS Slaven Bevanda radi svoj posao kao odvjetnik.
Niti ga je stranka poslala da radi u Aluminijski, niti je stranci polagao račune za svoj PRIVATNI posao, niti vidimo uopće u čemu bi bio problem što je kao ODVJETNIK zastupao Aluminijski kao tvrtku. To je ono tržište na koje se poziva predsjednik Čović! Tu struka prevladava, ne podobnost. Slobodno neka se češljaju svi predmeti koje je vodio odvjetnik Bevanda, kao odvjetnik. Neka se analiziraju i detaljno preispitaju svi njegovi predmeti koje je vodio za Aluminijski kombinat.
Gospodo mi živimo od svoga posla, ne od politike. Odvjetnik Bevanda slovi kao ponajbolji odvjetnik u Mostaru. HRS jedino može imati odgovornost što je pokušao kroz natječaj za Upravu Aluminijskog preko svoga člana prezentirati program i plan spasa ovoga poduzeća. No, to je propalo budući da se u uredu predsjednika Čovića, koji btw nikoga nije uposlio u Aluminijskom, odlučilo tko smije, a tko ne smije pristupiti upravi.
Ispada problem ugovor sa odvjetnikom Bevandom koji je on sklopio zato što je ponajveći stručnjak u svom području, a ne činjenica da su HDZ-u BiH veći prioritet rudnici u Bosni, nego Aluminijski u Hercegovini, pa su njima u 4 godine dali preko 1 milijarde KM proračunskog novca, a nisu bili u stanju spasiti gospodarsku žilu kucavicu Hercegovine.
Rektoratu Sveučilišta u Mostaru, vodstvu Skupštine HNŽ-a, novinarima na platnoj listi HDZ-a BiH i svima onima koje, očigledno, zanima transparentnost poslovanja institucija sa javnim učešćem kapitala poručujemo da ne stanu sa Aluminijskom, nego neka nastave i na druga poduzeća, institucije, agencije itd.
Na čijoj platnoj listi su sestrići, koje agencije vode supruge od sestrića, na čelu kojih direkcija su ljubavnice, koga savjetuju druge ljubavnice, gdje rade i čime se bave zetovi, čiji savjetnici će biti braća od zetova, koliko ljubavnica imaju na platnom spisku direktori zavoda, itd.
Krenite redom i ne birajte! ČEŠLJAJTE ANALIZIRAJTE KOPAJTE,…
PS. Ono što je zanimljivo jeste kako je za Aluminijski radilo i još uvijek po brojnim predmetima desetak odvjetnika, ali je samo ime Bevande objavljeno.

U Hrvatskoj uhićen čovjek koji je pozdravio Plenkovića s ćaća je li to sumrak a u BiH dok Čović preko Mire Džakule uzima milione a strateške firme se gase Hrvati masovno iseljavaju treba vikati živio HDZ valjda nismo toliko ludi

Ovi komentari uhljeba dovoljno govore oni su zadojeni mišlju da je sve državno njihovo i tu nema pomoći

Dragan Čović ima pravo kao i svaki drugi Čovijek na preobraćenje i istinsko pokajanje što je služijo kao mlada neupućena osoba jednom Totalitarnom sistemu. Dobro je što dolazi iz Hrvatskog Naroda jer Hrvatski Narod je Narod opraštenja i visoke tolerancije za razliku od drugih. Bitno je koju Dragan Čović danas žrtvu podnosi za Hrvate HZHB a ne stalno se osvrćat u prošlost. General Gotovina po dolasku iz Haga je rekao Rat i prošlost ostavimo povjesti i Povjesničarima okrenimo se Budućnosti to isto govori i Dragan Čović.

…. sto ti pada na pamet - sizofrena usporedba - usporedjues nespojivo … (svetog generala Gotovinu i protuhu Covica)

Svi ste vi UZP, hvalite se ko je veći hrvat a sve hopov do hopova

… ovo je obicna TOTALITARNA spletka - kad se [ * neprimjereno * ] usporedjuju sa idolima hrvatstva … ali s generalom se nemoze spletkariti - sram te bilo na tvome moralu … ocito je da ti nedostaje pozitivnih Covicevih djela pa ces ga positovjecivati s herojima domovinskog rata ili slicnim … Pod njegovim vodstvom je sve hrvatsko unisteno i sve je iseljeno za sada a o ce se produziti i dalje pod njegovim vodstvom i tutorima iz crkvenih krugova - TO JE CINJENICA I NJEGOVO DJELO … a general GOTOVINA je jedan od STVORITELJA HRVATSKE DRZAVNOSTI … lopu. zo HDZ-ovska i hrvatska

Za Nikad nije kasno: Čović dolazi iz Hrvatskog Naroda kažete vi. "Gospodine na popisu stanovništva 91 taj "gospodin" Čović se izjasnio Jugoslaven to znaju i vrapci na grani. Srami te se sram vas bilo porediti Gotovinu i ovog beogradskog plaćenika to može samo bolesna osoba. Teško bolesna!!!!!!!!!!!! Strašno je što i danas očito postoje GLAVE koje brane Čovića ali evo na žalost postoje.

Čović se kao student u Mostaru družio isključivi sa srbima,a one iz Čitluka i Ljubuškog nazivao je Škutorima

Ovaj uhljeb HDZ-ovca našao se prozvan i uvrijeđen iz ovog članka. Tako da je svojom pameću i odanošću morao nešto prozborit. Nemam ništa protiv ljudi koji su u toj stranci i koji glasaju za njih,ali oni moraju znati da su jadni,da nemaju svoje ja i da moraju šutiti i lizati onu stvar. Ja sam se za svoju slobodu izborio kad je trebalo i nema te stranke da mi je uzme. Bio sam i ja aktivni član stranke(ne u HDZ-u),ali ljudi si sitni i prodani,tako da tu nije moje mijesto. Ova stranka sigurno zaslužuje poštovanje a tako i moj glas i moje obitelji. Jedina stranka koja se čuje i posle izbora i koja je uvijek aktivna. Želim vam puno sreće i pameti pri odabiru ljudi u stranci. Nek vam broj članova ne bude prioritet,već kvaliteta,poštenje i pouzdanost.

Slažem se ,jedini u Hrvatskoj politici zbore nakon izbora i reagiraju na svaki problem.Za razliku nekih koji šute,o njima se ionako sve zna.Osim HRS jedino što vrijedi je doktorica Zelenika.Sve drug je gore od samog HDZA.Nije mi jasno zašto Paponja šuti i on bi se trebao oglasiti.

Paponji su ovo jednostavne stvari, on brine globalne probleme.

HRS može samo ovako djelovati kad su opozicija zato svi u HDZ BiH

O kuda da se danas pođe
U sobu uđe moja majka
I gleda u me nijemim pogledom
Ja puštam knjigu,izlazim iz kuće
Na rubu polja između crnih stabala
Crveno mrtvo obješeno sunce
Ja stanem nasred ceste
I kriknem
Iz svih snaga
A.B.Š.

ne napadam hrs ali zar nije on bio sa njima u hns što su ih podržavali ako si bio sa njima moraš i djeliti krivicu sa njima samim tim što ste bili tamo podržavali ste ih kao da rade ispravno i da vi mislite kao oni ne samo vi nego i ostali koji se bore za svoje interese jedina gospoda je tu bila dijana zelenika ona kaže onako kako misli i stoji iza svoga a vi ste svi prodane duše što to niste pisali prije godinu dana

Milorad Dodik je odustao od tužbe protiv Hrvatske u svezi izgradnje Peljaškog Mosta na nagovor Dragana Čovića. Komšuć i Džaferović kao znamo su potpisali tužbe samo se čekao potpis Milorada Dodika gdje je dobijo od Beogradskog Aleksandra Vučića naputak da nepotpisuje tužbu protiv RH Znate koliki bi to bio udarac da se zaustavi gradnja Mosta za Hrvatsku. Sve su pohvale išle od strane Hrvatskih političara Presjednice Kolinde premijera Plenkovića presjednika Sabora Jandrokovića Miloradu Dodiku i RS sve je to Dragan Čović izrealizirao preko Beograda sa Vučićem i svojim dugogodišnjim prijateljem Miloradom Dodikom. Ako nam je Hrvatska u Srcu moramo biti iskreni pa reći istinu a ne samo ono što nam odgovara.

Nikad nije kasno. Osoba koja se potpisuje pod ovim imenom piše komentare iz Drvara.

Za Nikad nije Kasno: Jedina istina u vašem komentaru je: "Dragan Čović je beogradski plaćenik vazda bio i ostao do dan danas".Sve drugo što ste napisali su obične gluposti . Vama predlažem da u nedjelju ne propustite misu i da se pričestite a nemojte se slučajno ispovijediti.

plitak si kao i tvoj slogan

Bezvezna strančica još bezveznijeg vodstva

Diste bili prije mjesec dana sve je bilo Ok
I odakle vas u Državnim institucijama tko vam daje otkaze? Onaj tko vas je i zaposlio HDZ.
Zato pokri se jorganom po glavi i šuti.

HRSu svaka čast ali samo oni koji se nisu ogriješili u ovih 28 godina mogu nešto pričati a to su uglavnom privatnici i oni koji nisu bili u vlasti

Pokoj ti duši Bruno Bušiću koji si bio vizionar nažalost

bolje mu je da ovo nije dožvio,onako je umro u nadi

A ti uzivas sto si ovo dozivio susjedi ti bili u ratu ti na carini a djeca od susjeda u inozemstvu dok tvoja na proracunu

Ma daj, prestanite palamuditi...nitko vas koji komentirate neće pitati šta će i kako će biti i tko je i sto uradio ili nije uradio...činjenica je jedna , Draga Covic je prejaka politička uloga i projekat da bi primjerice jedan Slave Raguž marginalac uzimao za potrebno komentirati HDZ , Covica, HNS Itd...HRS-ov prljav veš izlazi lagano na vidjelo i bit će toga vjeruj te mi još jako puno...koje priopćenje pobogu? Koje imaginarne i nebitne stranke? Tko je Slaven Raguž uopće? Polako, požurili ste jako rano sa priopćenjem ...bit će toga još za razjasniti, puno mutnije ...

Tozla. Koga su nedavno mostarci gađali bocama i vikali LOPOVE?????? Hvala na odgovoru.

Vidimo se na Izborima. a i ovo će se u Aluminiju istražiti. vidjeti ćemo čija mater crnu vunu prede. od toga ste plaćali kanpanje e pa neznam. od čega ćete sada nije vrijedno. da išta govorite sramota vas bilo vas i vođu vašeg. jel vam cilj iseliti ovo malo naroda što je ostalo recite jeste li više napravili ili uništili u ovih 30 godina ej jedan sokol i aluminij. a da ne pričamo o ovim sitnim firmama. Ima ih oko 50_70 to je u hercegovini a u Hrvatskoj da ne nabrajamo.

Nemate svi skupa u stranci u HDZ_u fakultet ono je. sve ševina škola završilo višu lopovsku. u hrs su svi s fakultetima i govore. par jezika a vi znate samo lopovski.

Kaže Dragan on nikog nije uposlio u Aluminij i ostade živ.Ali vidi se da ga je pogodilo kako njegovi koje je zaposlio sada viču Dragane l opove itd.To je zvuk koji će ga proganjati dok je živ.Iako to sad tako ne izgleda ov o je početak njegovog kraja kao političara..Tko to ne vidi politički je slijepac,Zato suncokreti polako se pripremajte za okretanje drugom vođi,posebno ovaj Tuzla dvije koe muzla.

a što to. Ima za razjasniti? dajte recite najlakše je prebacivati. lopticu na druge bolje da razjasnite kome ste prodali. Aluminij naravno da će se razjasniti. Gospodine dragi ne bježimo od nikakve. odgovornosti. tu smo mi. da imaš išta u glavi ne bih. govorili nebuloze. i klevete ako vjeruješ u Boga rekla kazala to je grijeh. samo dokazi a mi ćemo ih za vas imati uskoro.

HRS je jasno rekla zasto je se Covic umjesao u Aluminij ... radi sklanjanja dokaza o partijskoj umjesanosti i stvaranje krivaca koji mu nisu lojalni u udruzenom poduhvatu iseljavanja Hrvata iz BiH ...

Jedna Tuzla dvije koze Muzla.Nebitan si ti lik jer si od onih koji će zbog svog osobnog interesa Dragana dizati do nebesa,a čim padne prvi ćeš ga popljuvati.Nagledao sam se u životu takvih likova,previše ih ima i zato je na snazi ovakvo jednoumlje.Nismo se nimalo odmakli od komunizma,ne gori smo.I onda je bilo čestitih ljudi koji su imali svoj stav,ne ko ovaj Tuzla koji da da ga se muzla.

HDZ nema altrenativu svi su svi za jednog jedan za sve. Oni zajedničkim okuplanjem mogu uvijek dobit izbore imadu 20 posto dovoljno za pobjedu. 10 posto glasa protiv ostali 70 posto ostaju kod kuća i ne izlaze ili odlaze od kuća Avijoni Autobusi Vlakovi.Ljudi moji da je kojim slučajem u svoje vrime Matija Gubec Mogao otić u Njemačku ili Irsku mislite da bi onako završijo kako je završijo. Nema više MATIJA svi bi mi u revoluciju priko tača i portala niko se nebi latijo Ravulja i Vila. Kukavički narod samo laje ali ne ujeda itriba nam ovako igore ništa drugo nismo ni zaslužili.

Revolucije su stvar prošlosti,hrvati iz hercegovine nikad nisu bili revolucionari od vremena hercegovačkog ustanka.I to su izdali.Mentalitet je takav da kad se ustane prvo gleda koga će otračat,pa onda kava,pa opet trač.Nitko ne valja koliko god uspješan bio.Takav narod ne zaslužuje dostojan život jer ga sam upropasti.

E da oće ostat ovako nego će nam bit još gore pomeni su krivi ovi što ne izlaze na glasanje oni su protiv ali nisu svjesni da sa ne glasanjem pomažu ovim drugin

Članovi HRS-a dobivaju otkaze
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari