Oduzeta manja količina tvari za koju se sumnja da je heroin

Radeći na suzbijanju zlouporaba opojnih droga istražitelji PU Ljubuški u subotu su došli do operativnih saznanja da K. R. (38) iz Ljubuškog posjeduje određenu količinu teških opojnih droga.

U skladu s tim saznanjima u subotu popodne, u Zrinsko-frankopanskoj ulici u Ljubuškom, policijski službenici zaustavili su motorno vozilo marke „VW Golf“ tip II kojim je upravljao K. R. (38), a s kojim se u vozilu nalazio i jedan građanin iz Ljubuškog. Tom prilikom policijski službenici izdali su naredbu K. R.-u da iziđe iz vozila a prilikom izlaska iz vozila isti je odbacio manji smotuljak u kome se nalazila manja količina praškasta tvari, za koju je osumnjičenik naknadno izjavio da je opojna droga heroin.

K. R. lišen je slobode i priveden u službene prostorije gdje je nad njim izvršena kriminalistička obrada a uzorak pronađene tvari će biti poslan na vještačenje.

Ukoliko nalaz vještačenja bude pozitivan PU Ljubuški u redovnom će postupku Županijskom tužiteljstvu podnijeti izviješće protiv K. R. (38) zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga, opisano u čl. 239. KZ-a F BiH.

MUP ŽZH

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari