U petak otvorenje CREDO edukativnog centra za mlade

ljubuski.info

Otvorenje edukativnog centra CREDO bit će upriličeno u petak, 26. srpnja, u Ljubuškom s početkom u 16.30 sati, a otvorit će ga državni tajnik Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske Zvonko Milas.

CREDO centar je edukativni, tehnološki i kreativni park dijeljenja znanja kojemu je cilj mladima osigurati tehnička sredstva i pristup STEAM znanjima i vještinama za 21. stoljeće, priopćeno je iz Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske.

U sklopu programa otvorenja ovog centra bit će upriličena i dodjela diploma djeci polaznicima radionica iz domena programiranja, modeliranja, robotike i audio vizualnih tehnologija.

Besplatne radionice za skoro 150 djece, učenika osnovnih i srednjih škola iz Zapadnohercegovačke i Hercegovačko-neretvanske županije organizirala je Udruga Hercegovački STAP uz potporu Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske.

Glas naroda

Ovoaj potez je vrijedan pohvale,hvala ljudima koji su se potrudili i organizirali radionicu.

A ganga i šijanje?

Momci svaka vam čast. Jako kvalitetan sadržaj za našu djecu i u našem gradu.

U petak otvorenje CREDO edukativnog centra za mlade
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari