Nastavlja se turnir "Streetball Ljubuški 2019."

ljubuski.info

Počeo je turnir u uličnoj košarci "Streetball Ljubuški 2019." koji je i ove godine okupio veliki broj kvalitetnih basketaša.

Za razliku od prošle, ove godine turnir će trajati dva dana.

Organizatori poručuju kako su htjeli produžiti ovaj događaj te su organizirali turnir u dva dijela, za mlade i za seniore.

Jučer su počele utakmice mladih, a u konkurenciji do 2002. godišta prijavilo se 10 kvalitetnih ekipa.

Danas počinje seniorski dio turnira, a Mario Škegro iz Hrvatskog košarkaškog kluba Ljubuški kaže kako će turnir ove godine biti bolji nego prošle.
Branitelji naslova, ekipa XXX iz Sarajeva potvrdila je svoj dolazak kao i mnogobrojne druge ekipe koje se natječu u FIBA-inom sustavu turnira za plasman na Olimpijske igre, tako da ja pozivam sve ljubitelje košarke, koji su slobodni večeras i sutra, da dođu na trg uživati u košarci i pružiti nam podršku, kazao je Škegro.

Podsjetimo, turnir su organizirali HKK Ljubuški i Grad Ljubuški, a cilj je promovirati košarku i obogatiti sportsku ponudu.

Osiguran je bogat fond nagrada pa će tako pobjednička momčad otići bogatija za 2.500 KM, a ne smijemo zanemariti ni nagradu od 1.000 KM za drugoplasiranu te 500 KM za trećeplasiranu momčad i natjecanje u tricama 200 KM.

Radio Ljubuški

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari