Tegeltija protiv istražnog povjerenstva za pravosuđe

ljubuski.info

Zaključci državnih parlamentaraca o stanju u domaćem pravosuđu, bili su tema diskusije na sjednici Visokog sudskog i tužiteljskog vijeća BiH.

Predsjednik VSTV-a, Milan Tegeltija, smatra kako je formiranje istražnog povjerenstva o stanju o pravosuđu grubo miješanje u rad trećeg stupa vlasti. Iako su pojedini članovi Vijeća tražili, ipak nije raspravljano o izvješću OESS-a o učinkovitosti Tužiteljstva BiH.

Milan Tegeltija je, obrazlažući pojedine zaključke državnih parlamentaraca usvojenih u Zastupničkom domu BiH, postavio pitanje hoće li pravosudni službenici doći u situaciju da ih ispituju pojedini ministri.
Vi imate sada apsurdnu situaciju da isti parlamentarci koji su donijeli zaključke na toj sjednici Zastupničkog doma koji su donijeli zaključke da potpuno podržavaju Peer View preporuke u drugom zaključku su rekli da glavnog tužitelja i članove Vijeća bira parlament što je potpuno suprotno što se nalazi u Peer View preporukama. Ne možete podržavati i jedno i drugo pa će biti da ti parlamentarci nisu pročitali Peer View preporuke, istaknuo je Tegeltija.

FTV

Glas naroda

Ko će kazat da je kurbin sin?

Tegeltija protiv istražnog povjerenstva za pravosuđe
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari