U Ljubuškom započeo dvotjedni Steam ljetni kamp za djecu

ljubuski.info

U organizaciji Udruge Stap u tijeku je Credo Steam ljetni kamp Ljubuški 2019. Edukativne besplatne radionice iz programiranja, robotike, foto/video produkcije bile su dovoljan razlog da se veliki broj djece zainteresira i prijavi za sudjelovanje. Velika posjećenost Credo danima otvorenih vrata rezultiralo je da se 133 djece prijavi za Credo kamp, koji će se održavati u sljedeća dva tjedna.

To je projekt uspostave Credo centra s početnom aktivnosti održavanja Credo ljetnog Steam kampa za djecu - Izgradi svoju budućnost. Upoznavanje s vještinama 21. stoljeća, druženje uz igru i međusobno upoznavanje daje priliku djeci da kroz inovativna razmišljanja razvijaju poduzetnički mentalitet i steknu poslovne/liderske vještine. Djeca imaju priliku da kroz timski rad i kreativnost steknu suvremena znanja, te uz igru i druženje uče o korištenju novih tehnologija.

Credo Ljetni kamp održava se u prostorijama Credo centra u Ljubuškom, dr. Isidora Pape 2, Ljubuški (Kod parkinga O.Š. Marka Marulića) i traje od 15.-19.7.2019.god. i od 22.-26.7.2019. u prijepodnevnim i poslijepodnevnim satima. Predavanja su interaktivna i multimedijalna, uključuju individualni i grupni rad, kao i praktični rad uz instrukcije i konsultacije predavača s ciljem da djeca kroz formalne i suvremene metode učenja na zabavan način usvajaju gradivo i poboljšaju vlastite vještine.

Sve informacije vezane za Credo projekt, možete pronaći na web stranici: credo.ba i Facebook stranici: Credo

Ponosni na veliko zanimanje Credo projekta, iz Udruge Stap najavljuju da će na jesen Credo (Centar za Razvoj i Edukaciju Djece i Odraslih) započeti sa stalnim radom i nastaviti s održavanjem besplatnih edukativnih Steam radionica za djecu.

Stap

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari