RK Borac - HRK Izviđač Mi Grupa 23:18 (14:7)

Rukometaši Izviđača kao po nekom scenariju ove sezone ne mogu odigrati oba poluvremena jedne utakmice ni na približno istoj razini. Večeras u Banja Luci ponovno jedno loše odigrano poluvrijeme, ovaj put prvo.

Naročito se loše odigralo u fazi napada tako da su "skauti" za trideset minuta samo sedam puta savladali domaćeg vratara. Drugo poluvrijeme je bilo puno bolje, ali zaostatak iz prvog dijela se nije mogao anulirati.

Mada su domaći rukometaši bili bolji i zasluženo pobijedili, suci Hurić i Smajlović su se svrstali na njihovu stranu, te su najčešće presuđivali na štetu "skauta".

Primitivan i krajnje nesportski postupak Halibegovića, pljuvanje ponajboljeg igrača "skauta" Radojevića, vidjela je cijela dvorana osim djelitelja "pravde". Da kuriozitet bude još veći osim što je popljuvan, Radojević je zaradio i kaznu isključenja od dva minuta.

Pored Radojevića, koji se iskazao velikom borbenošću u momčadi Izviđača, jedino su zadovoljila braća Burić. U ekipi Borca odličan je bio vratar Blažević, a učinkovitošću u napadu su se iskazali Halibegović i Mikić.

izvidjac.com

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad porastem, biću na proračunu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Ima li nam života ako "naši" ne pobijede? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Sustav veza i poznanstava Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari