HNS oprao ruke od Aluminija

ljubuski.info

Vlada FBiH najodgovornija za rješavanje problema u poslovanju Aluminija d.d. Mostar, rekao je predsjednik Glavnog vijeća HNS-a Božo Ljubić nakon sjednice tog tijela u ponedjeljak.

Problem Aluminija je problem bh. apsurda. Zar nije apsurdno da Vlada FBiH, koja je vlasnik Elektroprivrede BiH, daje privatnom poduzeću ArcelorMittal Zenica, struju za 42 eura po megavat satu, a Aluminij, koji je u njezinom vlasništvu skoro 50 posto, mora nabavljati tu istu struju po 78 eura po megavat satu. Sama ta činjenica govori tko je najodgovorniji za stanje u Aluminiju i za traženje rješenja. To je Vlada FBiH, kratko je odgovorio Ljubić na novinarsko pitanje o stanju u mostarskom Aluminiju.

Naime, iako je još prošlog tjedna od članica HNS-a zatražena hitna sjednica Odjela za gospodarstvo HNS-a, ona nije održana.

Kako je poručeno, čeka se konstituiranje odjela na kojem bi onda prva točka bila Aluminij, koji pak, nema više vremena za bilo kakva premišljanja.

Slaven Raguž predsjednik HRS-a i član Predsjedništva HNS-a govoreći o pokretanju inicijative za održavanje ove sjednice, rekao je kako nemaju konkretan odgovor, a Liljana Lovrić, čelnica odjela za gospodarstvo HNS-a, nije se očitovala službeno o ovome.

Glas naroda

GP Bijača radi ko bager je li tako Čoviću Bevanda Džakula

Ovo je sramota jedne HDZ BiH i HDZ 1990 politike koja je uništila svoj narod.Sada ga se odriče i okrivljuje one koji su za to najmanje krivi.Moji radnici prosvjed ispred zgrade HDZ i budite tu dok svi redom ne daju ostavke.Oni računaju na to da će se vremenom sve zaboraviti ,a posebno nakon godišnjiih odmora.Ovo je poček kraja jedne politike koja je stalno muzla,ali sisa je ostala bez mlijeka.

HDZ BiH je unistio Alminium nije niko dosa sa strane pa ga opljacka Narode ustanimo na noge i ovo rjesimo zauvjek

Pa vi opet na idućim izborima zaokružite HDZ pa gledajte kako birate propast sviju nas

Sto bi ga spasavali nebi nija kad ga neko kupi 200 miliona elek privredi HB ide HDZ u bolje da propadne

Stari ćuko lažima pokušava oprati sebe i tzv. Hns. Kad ste pljačkalo opstenarodnu imovinu lagali ste da će svi Hrvati dobro živjeti od aluminija,sad se vidi da je to samo za odabrane. Sad bi valjao i novac od bošnjaka koje ste i onako opljačkali. E nećeš razbojniče...

Postao si presmješan Ljubičić.Kako te nije stid išta pričat,obogatio se ti i takvi i imaš još šta reći.Kad si izašao iz Sarajeva bio si go ko miš,kao i oni što su izišli i banja Luke.A vidi sad najbogatiji,jer ste pljačkali svoj narod.gadite se svakom normalnom!!!

Portalu zasto skinu onog zlocinca zutog sa naslovnice nije te trta jamila neka mu malo pisu zlocinac bosnjaka razocarao si novinarsko zvanje

Bižite [ * neprimjereno * ] neće biti dobro!!!Ti Ljubičić u Francusku ,narodu ste prisjeli na život kao nikad u povijesti.Kriminalci i [ * neprimjereno * ] bježite da vas više nevidimo,i ne čujemo.Dosta vas je !!!

Samo lajete protiv hdz koliko vas je nesto napravilo idite u njemacku samo koje hdz ostaje i bice mir

Isto mjerilo rimjeniti ko i sa zaboravljenim braniteljima, jer vlast je ista..... Ma svima super.....

Čitam Aluminij spašavaju kladionice

Sve su upropastili Aluminij je fenomen koliko su trajali

Nisu dosli zaboravljeni branitelji upomoc bice sve ok nesekirajte se pehar na celu kolone ko i u ratu nose barjake ljiljani zapeli na tekirusi nema problema probice se oni do mostara idu

Idu Zaboravljeni ali bosi izuli ih da im se noge ne cuju

Šta vi luzeri imate protiv Zaboravljenih Branitelja!? Ko da vam savjest nije čista!?A što se tiče režima! Režimskim snagama ne odgovaraju ,ni radnici ,ni branitelji ! Samo ulizice i beskičmenjaci!Kako bi brali pare i druge benificije -unedogled!Stara škola!

Kakve veze ima koliko je struja kad je ne placaju..isto im bila 58 eura ili 98 eura

Jamili smo jamili najjači smo sve smo popapali. Svi imaju kuće stanove, aute, dionice. A sada stečaj.

Ključ rješenja je u sarajvu kod Bakira čović je nemoćan on nema tu snagu.

Zašto postoji Elektroprivreda HZHB drugovi iz adzeja

Postoji zbog hopovluka zbog kojeg je i osnovana. Sjetite se postrojavanja pred duvanjskom kad smo od pukovnika andrića prvi put culi da je glavni cilj da se uzmu brane salakovac i grabovica. To je valjda bio glavni hrvatski nacionalni interes,po cijenu rata sa bošnjacima,ratnih zločina,protjerivanja itd. Sad se svi prave ludi pa kao ne znaju zbog čega se to ratovalo. Zbog pljačke narodne imovine i zbog 200 porodica. Isto tako i kod drugih.

Sad je elektroprivreda većinski vlasnik dok aluminij neplati struju

Kako smo sijali tako sada zanjemo E moj narode Hrvatski Sve imamo po zasluzi jednom sluga uvik sluga i tako dovjeka Nisu nam krivi ni Mleci ni Turci ni Ugari ni Srbi vec mi dani Stigla nas izjava Bruna Busica

Pa nije EP BiH prodavala struju po 78 EUR Aluminiju već Elektroprivreda Herceg Bosne, tako su izvukli novac iz Aluminija i zakucali ga za zamelju.

deze je sa čovićem pokra aluminij preko hrvacke elektroprivrede zvane herceg bosna -čitaj čovićev bankomat-sad svi čoviću na bara-sad kriva federacija dašta

Aluminijum može spasiti samo onaj Karamatić jer zna i ima lavlje srce. Sve ostalo bodova nula.

Ma vidi kako mu Šešir dobro stoji. A kako nas milo gleda , ljudi glasuj te i dalje za HDZ to će nas spasit.

Sve su ovo Hdz glasači zato policija za razliku od zaboravljeni Branitelja nije Represivna glas je najbitniji sve ostalo je nevažno.

Evo kaže čovićev portal da je nebo krivo za propast za aluminija i da radnici aluminija počnu učiti njemački jezik...

A iskreno kako traziti pomoc Sarajeva,a kombinuje se sa Dodikom ide se kod Vucica, slavi se dan tzv. Republike Srpska, pa nisu ni Bosnjaci budale. Saveznistvo je dvosmjerna ulica. Boli njih u Sarajevu za Aluminij nakon takvih kikseva Covica i svite. Nego sad ce Hercegovina potpuno prazna ostati nije to samo 1000 radnika nego I njihovih porodica pa kooperanata Aluminija to je odmah 10.000-15.000 ljudi, ali kazem obratite se na pravu adresu tamo gdje ste krenuli da blokirwte pa niste smijeli otici.

A ima tu svašta politike, kriminala, osobnih interesa itd. I dokle ovakvo...

HNS oprao ruke od Aluminija
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Okupacija u par slika Boris Čerkuč
ljubuski.info
Ne ubij, ne kradi, ne laži! Josip Muselimović
ljubuski.info
Država duradi nešto! Boris Čerkuč
ljubuski.info
Djeca naša izgubljena Igor Božović

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari