Počelo suđenje za krivotvorenje u MUP-u ZHŽ

ljubuski.info

Danas u 8 sati na Općinskom sudu u Ljubuškom, pod predsjedanjem suca Mire Juriča, započelo je suđenje prvooptuženoj Ingrid Miloš, te drugooptuženima Željku Jukiću i Mariu Bašiću.

Na teret im se stavlja više kaznenih djela zbog krivotvorenja dokumentacije oko izbora medijatora državne sluzbe.

Suđenje bi moglo potrajati, jer se očekuje saslušanje većeg broja svjedoka. Prvooptužena Ingrid Miloš je u istrazi priznala kako izbora medijatora državne službe nije bilo, ali da je iznad sebe imala pomoćnika ministra Željka Jukića. Zanimljivo je kako postoje spisi u kojima je Željko Jukić obmanjivao institucije oko krivotvorenja dokumentacije za izbor medijatora državne službe. Mario Bašić se također tereti za sudjelovanje u krivotvorenju, potpisujući dokumente bez prethodne suglasnosti sindikata i pored toga što se izbor medijatora nikada nije dogodio.

Kao svjedok Tužiteljstva ZHŽ svjedočio je i županijski upravni inspektor Zvonimir Mihaljević.

Međutim, kao svjedokinja se trebala pojaviti i nezakonito postavljena medijatorica Ana Smoljan, koja je imenovanje prihvatila bez obzira što je sve krivotvoreno. Čudno je kako ista nije optužena, ali u javnosti se govori kako se to nije dogodilo zbog dobrih političkih veza u HDZ BiH, zbog supruga i brata Tomislava Madžara.

Za optužen duet Ingrid Miloš i Željko Jukić se veže veliki broj krivotvorenja drugih dokumenata u MUP-u ZHŽ.

Tužiteljstvo zastupa tužitelj Mladen Hrstić.

U MUP-u postavljaju pitanje gdje je u svemu tome ministar Zdravko Boras?

Isto tako špekulira se oko tajnih nagodbi oko visine kazni. Dosadašnja praksa potvrđuje takve sumnje, sjetimo se samo slučaja Miroslava Galića. I tu je svoje prste imao "najbolji pravnik" Željko Jukić.

Suđenje se nastavlja sutra.

N.B.

Glas naroda

jao majko mila šta se sve u ovom mup u radi
inge kako te nije stid?

NIŠTA NEOČEKIVANO!

Vratimo li se samo na 1945.i sloma NDH pa sve do današnjeg dana šta se promjenilo???
NIŠTA!

Isti bili na vlasti tada tako i danas, samo se za mnoge nije tada znalo da su radili za njih a danas se razotkrili.

Glavni cilj politike koju je provodio rus tzv."TITO" od samog pada NDH bio je uništiti, pobiti, raseliti, osiromašiti glavno leglo svih hrvata "od Kupresa, Livna, Tomislavgrada, Šujice pa sve do Mostara, Stoca i Neuma tako bi i samog imena Hrvatska nestalo a kamoli pomisao na nekakvu državu.

Očito im u potpunosti još to nije uspjelo iako kako vrijeme prolazi sve više se to i ostvaruje.
Leglo hrvata je sve manje. Masovan progon i egzodus hrvata nikad veći.

Ostaju samo oni koji nemogu da odlaze a to su stari, nemoćni i bolesni kao i oni koji slijede tu antihrvatsku politiku zapošljeni u te državne institucije i tih nekakvih par privatnih firmi koje vode ti isti ljudi.

Ostale firme se planski gase da bih radno sposobno narod što više iselio.
Plan ili glavni cilj im se ostvaruje.
Hrvata za koje se može reći da su hrvati neračunajući one na papiru iz tzv.komunističke tvorevine BIH nestaje ili se smanjio na minimum a isti scenarij se događa u toj mini RH koju su toliko sužili da bez HRHB njenog trbuha i prirodnih granica teško da opstane.

Srbi,komunisti, jugosloveni a na papiru su postali i i hrvati i danas vladaju Hrvatskom.
Onda se zapitamo pa gdje je uopće ta naša domovina HRVATSKA i dali će ikada izaći iz tog ropstva tuđinaca koji stoljećima nad njom vladaju?!!

Dali će i kada svanuti to "Hrvatsko proljeće" gdje ćemo konačno biti svoji na svome"?!

Do kada ćemo imati toliki broj domaćih izroda,tih kvislinga i grabežljivaca koji nas stoljećima pljačkaju, razaraju i uništavaju?

To su naši naj veći neprijatelji i dok se njih ne riješimo nećemo nikad ni imati svoju NDH u kojoj će vladavina prava, morala, odgovornosti, poštenja i vjerski načela biti glavni zakon kojeg će se morati svi koji žive u njoj pridržavati..

Ovo je sve SODOMA I GOMORA za koje svi znamo kako su završile jer se i nije moglo očekivati drugačije!

Ovo je tek početak...

slažem se s tobom ovo je tek početak
madunneeeeeeeee opla opla
peri zube smrdi ti iz usta

Za je i Mladun Medun tu kriv pa on je "vrhunski operativac" što je znao sam za sebe govoriti...

Znali se ko je podnija prijavu za izbor Medijatora

Zar Madzar ima supruga, gluvo bilo...

Culi nema [ * neprimjereno * ]a kako ce ga biti kada [ * neprimjereno * ] lozu plije i poliva

Brko brkane moj omiljeni krk.an.e, policajac dobio batine od ministra zbog tebe...

Ovi kriminalci jos rade u MUP Basic kod nas u posusje sef Krim sluzbe podzemlje se obogatili dok ovaj nesposobni lik vodi Krim sluzbu

2019 i 2020 će biti prijelomna za MUP, računi stižu na naplatu

Nemoze nam niko nista neka nas mrze oni stonas nevole

ljubuška vjast je korumpirana zločinačka i olopovska

I mamic voli tu pjesmu al pobjegao u medjugorje

Moja Inga sto ti je ovo trebalo kraj cacini i materini milijona. Sve ti obezbjedili a ti tako osramoti sviju. Ali nije krv voda, navukla grabovska krv nije grabljanska.

Tuziteljstvo ce igubit parnicu tuzitelj nece moci naci ulaz u sudnicu obrisi krmelje Bobo

moja Ingrid, kako Tamari i Abrahamu možeš pogledati u oči? Šta ćeš im reći, i oni ovo čitaju?

jeli ovo ingrid iz graba sa romanjheke dušanova i garina mala ibogati svaštatiće zar je njoj ovo potriba stidise

iz graba je, ali ne znam je li s romaljke ili....i ne znam ime roditelja

Sve su to vrhunski pravnici, Bašić, Jukić, a Ingica ima Brunu da je savjetuje. S druge strane Bobo vrhunski pravnik s Džemal Bijedića. Veličanstveni trenutci na Općinskom sudu Ljubuški

A moja inga šta ce sada Draga po selu govorit nema tračeva više

Okanite se žene, ona je jedna od rijetkih pismenih i normalnih u mupu. U mupu se radi sta se kaze od glavnih, ili te smjene, prema tome, nista nije radila sto joj nisu rekli. Zna se tko se pita u mupu. Sta bi trebala zena, odbiti, pa da je šikaniraju na poslu. Mup je barustina. Svi vi to dobro znate,

Prvooptuženi je trebao biti Željko Jukić i Bašić, a Ingrid Miloš je trebala biti svjedok. Sve su joj to oni servirali, žena je ni kriva ni dužna žrtveno janje. Sve zlo u MUP-u je uradio Jukić, Galić, Boras. Ana Smoljan je isto trebala biti optužena, budući da je sve znala za krivotvorenje. Ali budući da se sudi u žzh, ništa od toga, tresla se gora rodio se miš. Isto kao i činovi, pa komesar ih opet postavio za načelnike. Žalosno !

sad ćese tata dušan hvaliti na raskršću na romanci kako njegova inga i zet bruno sve drže konce u rukama u MUP bogati kad počme srati nigdi mu kraja on i njegova inga

Mozes kako hoces al.neces dokle hoces pa tako ni ovo sa ovom gospođom....svemu dode kraj..a ljudi se pomame i na krajy padnu...ni svjesni nisu...

koliko smo jadni i diskriminirani i umno zaostali to se vidi iz aviona, ali kad vidim tko je tuzitelj, ovaj Hrstic ispade da namjesteni sude namjestenima. bruka i sramota...

Bruno izdrži

Inga bi kao vrsna pravnica sto nije trebala znati i da nemoze imati dva rijesenja jedno u mupu a drugo u financijama na koje je primala placu,a trebala je znati kao vrsna pravnica sto je sama sebe prestavljala na koji nacin je sebe mogla zastititi od ovog slucaja ako je imala naredbu nadredjenog na koji nacin je naredbu trebala sprovesti u djelo ima nesto sto se zove izvrsi nevaIjalu naredbu pretpostavljenog sacini o tome zapisnik i izvjesti vise nadredjene sto si ucinila i na ciji zahtjev pa nebi sad bila na sudu ali nije e to vam je vrsna mupova pravnica ali zato i ima dva rijesenja sve je naplatila pa sad neka i odgovara

Ja ću tražiti. sudskoga vještaka grafologa svi koji imaju veze s ovim da se potpišu onako e vidjeti ćemo tko je.

De molim te."Jozo Maric" više ne komentiraj, jer ja više ne komentiram.

željko je najstrucniji pravnik u svon selu i uvik je bio radišan i vridan. najteže što je diga u životu je loza u ćokalju. srića ima uticajnog prijatelja bešlića pa ako ga on ne iščupa neće niko.

Svi ovi ovdje napisani ici ćemo do strasbourga ako treba.

Pitanje za komesara posto je jasno da je predmet na sudu i da je podignuta optuznica dali su optuzeni suspendirani ili i dalje obnasaju svoje duznosti

oni su bre iz HDZ ko smi bre da ih dira-vladajuća udba

Šta će biti ako Inga otkaz dobije?

Bože, ima li te , spasi nas nepravde ! Gdje na kojem mjestu da se obratim, za komadić istine, pravde i zakona??? Bože, prosvijetli mi pamet da ne , da ne učinim sebi ono najgore, ne vidim izlaza više ???

Uvijek ima izlaza uz boziju pomoc honjino jedna ako nista prosi i pitaj i dacetise

Počelo suđenje za krivotvorenje u MUP-u ZHŽ
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari