Nagrada "Snaga izvrsnosti" i u Ljubuškom

ljubuski.info

Udruga poslovnih žena u BiH će organizirati u Ljubuškom, 9.7.2019. godine u prostorijama Gradske vijećnice s početkom u 16:55h susret sa ženama iz Ljubuškog i okruženja.

Susreti se organiziraju pod nazivom "Kava u 5 do 5" i namjenjeni su uspostavljanju mreže žena koje aktivno djeluju u oblastima privrede, društva, poljoprivrede i svim ostalim koji se svojim radom i zalaganjem izdvajaju od prosjeka zajednice i društva u cjelini.

Udrugu poslovnih žena u BiH osnovale su uspješne poduzetnice, menadžerice i stručnjakinje kako bi radile na stvaranju boljih uvjeta ekonomskog okruženja u BiH. Udruga poslovnih žena u BiH aktivno radi na pružanju podrške ženama u pravcu ekonomskog osnaživanja, izobrazbe kao i na promociji poduzetništva žena.

Udruga je, s magazinom Gracija, pokrenula nagradu "Snaga izvrsnosti" sa ciljem da društvu, koje je danas preplavljeno u najmanju ruku sivim, a nerijetko i crnim vijestima i primjerima, pokazati i slaviti "heroine našeg doba". Na pijedestal želimo staviti žene koje su možda nepoznate javnosti, koje ni same nisu svjesne promjene koju prave svojim djelovanjem, koje nailaze na bezbroj prepreka, ali ih savladavaju bez pompe. "Snaga izvrsnosti” slavi žene koje ostavljaju trag u svojim zajednicama. Slavi žene koje nas potiču biti bolji, koje nam pokazuju kako se može bolje i više. Želimo pokazati svjetliju stranu Bosne i Hercegovine!

Nagrada će se dodijeliti u sedam oblasti i to: Poduzetništvo, Znanosti i obrazovanje, Društveni angažman, Mediji i kultura, Sport, Opstanak i Poljoprivreda.

Do početka listopada 2019. je otvoren Javni poziv za nominacije za nagradu, a nominirati mogu svi građani i građanke Bosne i Hercegovine. Po zatvaranju Javnog poziva slijedi ocjenjivanje pristiglih prijava kao i glasavanje javnosti (online).

Kroz seriju druženja pod nazivom "Kava u pet do pet", članice i predstavnice Udruge poslovnih žena u BiH te magazina Gracija će upoznati javnost s načinom nominiranja kandidatkinja za nagradu, kriterijima koje kandidatkinje trebaju ispunjavati, kao i o oblastima u kojima će se dodijeljivati nagrada. Osim predstavljanja Nagrade, kroz razgovor sa ženama iz lokalnih zajednica će se razgovarati o izazovima sa kojima se susreću u svakodnevnom životu, a posebno u segmentu ekonomske nezavisnosti.

Druženje će se realirati u Ljubuškom, 9.7.2019. godine u prostorijama Gradske vijećnice, s početkom u 16:55h.

Pozivamo sve zainteresirane žene (i muškarce) pridružiti nam se kako bismo zajedno ispričali što više priča o snažnim i izvrsnim ženama.

poduzetna.ba

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari