Promocija IPA Programa BiH-Crna Gora 2014-2020 u Ljubuškom

ljubuski.info

Direkcija za europske integracije i Ured za europske integracije, operativne strukture za provođenje Programa u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, organiziraju promociju IPA Programa prekogranične suradnje BiH-Crna Gora 2014-2020 u Ljubuškom.

Promocija Programa se organizira u suradnji s Gradom Ljubuški kao domaćinom događaja i uz podršku Zajedničkog tehničkog tajništva Programa.

Mogućnosti koje pruža Program, značaj za lokalnu zajednicu, predstavljanje do sada ostvarenih rezultata, planovi za naredni period neke su od tema o kojima će se razgovarati sa potencijalnim aplikantima.

Biti će predstavljene mogućnosti financiranja u okviru Programa, a govorit će se i o programiranju IPA III te o značaju sudjelovanja lokalnih predstavnika u samom programiranju.

Promocija će se održati u srijedu, 3.7.2019. godine u Gradskoj vijećnici, Trg Franje Tuđmana 3, Ljubuški, s početkom u 12 sati.

O Programu prekogranične suradnje Bosna i Hercegovina-Crna Gora 2014-2020

Program IPA II Bosna i Hercegovina – Crna Gora 2014-2020 je jedan od šest programa teritorijalne suradnje čiji je BiH korisnica. Programsko područje obuhvaća 56 općina u BiH, a u Crnoj Gori 14 općina.

Opći cilj IPA je ubrzanje zajedničkog održivog razvoja prekogranične oblasti, njenih ekonomskih, kulturnih, prirodnih i ljudskih resursa kroz jačanje ljudskih potencijala i zajedničkih institucionalnih mreža lokalnih zajednica, te lokalnih privatnih i javnih aktera. Ukupna IPA sredstava za Program prekogranične suradnje Bosne i Hercegovine i Crne Gore 2014-2020 iznose 7 560 000 eura.

Informacije o IPA Programu prekogranične saradnje BiH-Crna Gora 2014-2020 dostupne su na: www.cbc.bih-mne.org, www.dei.gov.ba i www.kei.gov.me.

Direkcija za europske integracije BiH

Direkcija za europske integracije BiH

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari