HDZ BiH i HDZ 1990 zajedno u svim budućim aktivnostima

ljubuski.info

Rukovodstva HDZ-a BiH i HDZ-a 1990 predvođena predsjednicima Draganom Čovićem i Ilijom Cvitanovićem razgovarala su u srijedu u Mostaru o suradnji stranaka na svim razinama u Bosni i Hercegovini, sukladno potpisanom međustranačkom sporazumu.

Ocijenjeno je kako se dosadašnja suradnja i dogovori provode u više smjerova djelovanja te kako je suradnja dobra.

Istaknuto je kako stranački dužnosnici ostaju pri ranijem dogovoru i opredjeljenju da kroz Hrvatski narodni sabor u svim budućim aktivnostima nastupaju kao jedno tijelo, a posebno vezano uz aktivnosti izmjena Izbornog zakona.

Stranačka izaslanstva i danas su pozvala legitimno izabrane predstavnike ostala dva konstitutivna naroda kao i predstavnike međunarodne zajednice na postizanje zajedničkog dogovora pri uspostavi vlasti i izmjena Izbornog zakona BiH, po načelu legitimnog predstavljanja na svim administrativno političkim razinama, priopćio je HDZ BiH.

Glas naroda

sad dolazi do izražaja izreka
"septička podjeljena sa matom"

pa šta si ti mislija, sigurno si bija u Lijana ili HSP ( njih 14 stranki)

Hrvatski Narod je do sada gledao na Hdz 1990 kao na vodokotlić sa bistrom vodom iznad Wc šolje zvana hdz dragan čović koja će puštanjem odnijet sav drek i smrad u septičku jamu i poslje će sve da bude čisto i mirišljavo. Ali sada se dogodilo nešto sasvim drugo sada su se ujedi nili zajedno i postali POLJSKI ČUČAVAC al se čuje braćo mila auuuuuuuuuu.

Tonćo i Gašpare jesu li i sad HRS prodane duše i pijuni Dragana Čovića? Budite dobri sada kada ste došli u matični HDZ možda vam opet dadnu da budete ministri pa mognete u fasunak sa službenom karticom.

kraj je blizu jedine se FUKARE oko podjele plijena

Pa oba su HDZ to je valjda isto

Ahahahaha,hahaha,ha,ha
septička, mata, ah aha ha
mata septička.! Haha ha.

Sad je Žarkić vlast triba se lipo sa njim gledati

crveničar bio i ostao e moj Žarliću u sto vira za sto lira ili ti je ga to prodana dušo

Niste vidili više glasa od mene i mojih,,

Šta mislite, hoće li sada raditi zajednički za opće dobro ili za svoje uske interese, hoće li biti produžena ruka naroda ili onih koji narodu ne želi dobro?
ZNA SE

Ima li itko danas danas da mu se može vjerovat??? Otišli smo predaleko u svom bjednom jadu.

jedna stara izreka kaže guz..a je cijela ali ima dva dijela

Buco+
Žarkić=O

Jeli dr.Dijana živa,ima li šta reći ili mora šutit.Bože jada velikoga u Hrvata veliki katolika.Sve ih čova pokrsti za šaku šolda.Sad je sahranio i 90 ku.A prije tog HSP lijana itd.Stvori ih pa uništi jer su Hrvati naj korumpiraniji narod.Fuj!!!

Uvijek su bili dva lica iste medalje i opet će se ko fol posvađati pred izbore
E moj narode...

gledam te u Mostaru, vidiš li ti na šta sličiš, imaš li ogledalo u kući, kako spavaš? dobro, kupili ti stan ali vidjeti ćeš, slijedi vruća jesen, ova jugoslavenčina završava sa svojim terorom a gdje ćeš onda jadu i judo? kako si se prevario u procjeni, jesi li rekao svom gazdi da ti je blokiran račun? sve dolazi na naplatu sinko.

HDZ BiH i HDZ 1990 zajedno u svim budućim aktivnostima
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari