Liječnici najavili blokadu zdravstva u FBiH

ljubuski.info

Sindikat doktora medicine i stomatologije FBiH traži da im se prizna pravo glasa, odnosno da se vrati reprezentativnost njihovom Sindikatu, kao i da budu usvojene potrebne izmjene Zakona o radu.

Time bi se, kako su obrazložili, zaustavilo probleme do kojih može doći u ovom trenutku, rečeno je na tiskovnoj konferenciji tog Sindikata u nedjelju.

Oko 5.200 liječnika traži priznanje za svoju struku i svoj rad - priznanje kako liječnici vrijede i imaju pravo glasa.

Ako se ne usvoji potrebne izmjene zakona, sindikat najavljuje prosvjede i potpunu blokadu zdravstva.

Napominju kako im je EU otvorila vrata i da mogu otići raditi gdje žele. Ako liječnici odu, zdravstvo u FBiH će biti jako ugroženo, istakli su sindikalcii i dodali kako je potrebno žurno rješenje problema.

Ovaj Sindikat je izgubio reprezentativnost u veljači ove godine zbog tužbe od strane neovisnog sindikata. Sindikat trenutno broji 3.500 liječnika.

Glas naroda

Samo vi blokirajte bit će vam isto ko i Zaboravljenim Braniteljima na blokadama puteva suzavac i pendrek

Gradonačelnici samo proglase vanredno stanje pa nemoj doć na posa tada nije prekršajno djelo nego kazneno. Ko u mostaru za smeće čim proglašiše vanredno stanje poče se smeće gonit neće niko u buvaru žalosno ali istinito. Vlasti imaju sve u rukama mogu radit šta oće i kako oće i najžalosnije dokle oće.

zaboravljeni branitelji su tek krenuli uhljebi adezea tek krenuli ima vremena upamtit će te zaboravljene ivi i vaši unućići
ako nema pravde nema mira za vlast

narod je suveren a vlast su UVLAČI[ * neprimjereno * ]I kad je proglašeno radna obaveza samo treba bubnut GENERALNI štrajk i onda vlada NAROD i Soja a UHLJEBI partije put DRINE hladne vode u dvore ČOLAKOVE u BEGEŠ!

gospodo UHLJEBI doće ŠKORO sa TAMBURAŠIM da vam kupi smeće dok vi puhate i iseljavate narod -pozdrav iz dijaspore-adeze jedan glas

da je loše bit DOTUR ne bi to zvanje bilo NASLJEDNO
no doturi namirisali novi PLIJEN pa se se sele za LOVOM kao i obično a dije tu LIJEČNIČKA etika-zakletva struke?

Liječnici najavili blokadu zdravstva u FBiH
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari