Provedena obuka pripadnika vatrogasnih postrojbi iz pružanja prve pomoći

ljubuski.info

Obukom pripadnika vatrogasnih postrojbi iz Ljubuškog i Posušja završena je obuka svih pripadnika vatrogasnih postrojbi iz pružanja prve pomoći u Zapadnohercegovačkoj županiji.

Obuka pripadnika vatrogasnih postrojbi iz pružanja prve pomoći održana je u organizaciji Uprave civilne zaštite Zapadnohercegoačke županije, a u sklopu provođenja aktivnosti Nastavnog plana i programa edukacije, obuke i osposobljavanja u sustavu zaštite i spašavanja u 2019. godini i u suradnji s Crvenim križom Zapadnohercegoačke županije.

Obuka pripadnika vatrogasnih postrojbi održana je u Vatrogasnom domu u Posušju za pripadnike Profesionalne vatrogasne postrojbe Posušje. Voditeljica obuke bila je instruktor Petra Grbešić.

Obuka pripadnika Profesionalne vatrogasne postrojbe Ljubuški održana je u Vatrogasnom domu u Ljubuškom. Voditeljica obuke bila je instruktor Iva Suton.

Osoba koja pruža prvu pomoć započinje spašavanje života i zbrinjavanje ozlijeđenog i bitno utječe na uspješnost poduzetih mjera u lancu spašavanja, pa tako i naši pripadnici vatrogasnih postrojbi pohađanjem ove obuke dobiti će potvrdu od strane Crvenog križa Zapadnohercegoačke županije.

UCZ ZHŽ

Glas naroda

koji je ovo klošar vatrogasac u šorcu i japankan

Provedena obuka pripadnika vatrogasnih postrojbi iz pružanja prve pomoći
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari