Istražite korupciju, a ne one koji ju otkrivaju!

ljubuski.info

Danas su iz Tužiteljstva BiH priopćili kako je nakon medijskih napisa i objavljenih video snimaka "u aferi potkivanje", Tužiteljstvo BiH žurno poduzelo niz istražnih radnji, sa ciljem utvrđivanja svih okolnosti događaja i osoba koji se navode u medijskim izvješćima.

Priopćenje iz Tužiteljstva je stiglo nekoliko tjedana nakon događaja koji je privukao golem interes bh. javnosti, a tiče se navodne korupcijske afere u kojoj je, navodno, sudjelovao i predsjednik Visokog sudskog i tužiteljskog Vijeća Milan Tegeltija.

Veleposlanstvo Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovina na službenomTwitter profilu objavilo je reakciju na priopćenje Tužiteljstva Bosne i Hercegovine.

Iz Veleposlanstva navode kako odgovorne i neovisne institucije trebaju da istraže korupciju i zloupotrebu položaja, a ne one koji rade na otkrivanju prijestupa.

Slobodni mediji i istraživačko novinarstvo igraju važnu ulogu u odbrani javnog interesa u demokratskom društvu, naveli su iz Veleposlanstva SAD.

Glas naroda

Isto kao što je Assange istraživao i razotkrio ratne zločine koje je radila američka strana na bliskom istoku?
Sad je u zatvoru u Engleskoj,čeka ga izručenje americi gde će dobit oko 170 godina zatvora ZA ISTRAŽIVANJE I RAZOTKRIVANJE!
Jeli to ta licemjerna američka poruka za BiH?
Jeli to ta demokracija,sloboda izražavanja i razotkrivanje nedjela?
Hipokriti jadni ste

jeli itko odgovarao za nered ovaj u ovoj državi jeli i jedan častan čovjek dao ostavku na svoju funkciju za što nam služi vlast policij da samo njih štiti da budu imuni protiv progona

Svi koji rade protiv države BiH su od iste na jako dobroj plaći

Kome istina odgovara,davno je sotona preuzela ,a čovječanstvo ide kraju.Pare i pozicija su ispred Boga,a sve je ovo laž i prevara.Ko dušu sačuva vidjet će Boga!!!

Istražite korupciju, a ne one koji ju otkrivaju!
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari