I ove godine izbor najfotogeničnije Hrvaticu u narodnoj nošnji

ljubuski.info

Glasovanje za najfotogeničniju djevojku u hrvatskoj narodnoj nošnji započelo je i traje do petka, 28. lipnja, kada će se na Trgu gange i hajdučke družine u Tomislavgradu održati Šesta revija tradicijske odjeće i izbora najljepše Hrvatice u narodnoj nošnji izvan Republike Hrvatske.

Djevojka koja osvoji najveći broj glasova na Facebook stranici Udruge "Stećak" bit će proglašena najfotogeničnijom i pridružit će se trima najljepšim djevojkama u hrvatskoj narodnoj nošnji koje će proglasiti stručni žiri na samoj reviji.

Do početka glasovanja prijavile su se 22 Hrvatice iz Argentine, Austrije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Crne Gore, Italije, Paragvaja, Perua, Kosova, Mađarske, Njemačke, Rumunjske, SAD-a, Norveške, Slovačke i Srbije.

Projekt revije tradicijske odjeće i izbor najljepše Hrvatice u narodnoj nošnji i ove godine bit će financijski potpomognut od Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske, Vlade Hercegbosanske županije i Općine Tomislavgrad, a revija se održava pod pokroviteljstvom predsjednika Hrvatskog narodnog sabora BiH Dragana Čovića.

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Jedinu zastavu na prosvjed donijeli Zaboravljeni branitelji Ratni poručnik, Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Piralen - Mostarska skraćenica za otkaz! Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Sama svoja veleposlanica Ružica Zeljko
ljubuski.info
Tiha revolucija Ružica Zeljko

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari