Federalni inspektori započeli nadzor na postrojenju otpadnih voda u Mostaru

ljubuski.info

Dok mještani naselja sjeverno od Mostara i danas blokiraju odlaganje otpada te poručuju da neće odustati, inspektori Federalne uprave za inspekcijske poslove (FUZIP) u utorak su započeli opsežan nadzor na postrojenju otpadnih voda u Mostaru.

Kako je potvrđeno iz FUZIP-a, inspektori će i danas biti na terenu, a među brojnim poduzetim radnjama bit će rađena analiza dehidriranog mulja koji se nalazi na pročistaču, kao i analiza vode prije i poslije prolaska kroz kolektore.

Također, federalni inspektori donijeli su rješenje kojim je naložena zabrana odlaganja animalnog i opasnog otpada na odlagalište "Uborak".

Na ovom odlagalištu, podsjetimo, inspektori su već obavili nadzor te su zapisnički konstatirali kako je tijekom njihove kontrole na "Uborak" dovezen kamion u kojem se nalazio mulj s pročistača, a u kojem, kako su analize pokazale, ima elemenata opasnog otpada.

Uslijed blokade odlagališta Uborak, otpad se počeo odlagati "južno od Mostara". Građani su čak pozvani suzdržati se od iznošenja otpada.

Avaz

Glas naroda

kad federalno ministarstvo preuzima ljubuški kriminal pod kontrolu narod se guši i iseljava od adeze smeća u ljubuškom-sa jeli vidiš belaj u ljubuškom gradu uveri[ * neprimjereno * ]a ševinovaca

Federalni inspektori započeli nadzor na postrojenju otpadnih voda u Mostaru
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari