U subotu druženje darovatelja krvi u Grudama

ljubuski.info

Jedanaesti federalni susret dobrovoljnih darivatelja krvi održat će se 15. lipnja u Grudama na lokalitetu agroturizma Marića gaj.

Na redovitom godišnjem susretu očekuje se oko 200 sudionika, a osim sportskih i rekreativnih sadržaja, bit će upriličena i dodjela najviših priznanja Crvenog križa za darivatelje krvi - Srebrena plaketa, Srebrni znak i Zlatni znak za darivatelje s više od stotinu davanja kazao je Josip Zelenika iz Crvenog križa Zapadnohercegovačke županije.

Ovu tradicionalnu manifestaciju organizira Crveni križ Federacije BiH, a domaćin ovogodišnjeg skupa je Crveni križ Zapadnohercegovačke županije.

Vrlo je važno da postoje ovakvi susreti, darivatelji krvi su svijet za sebe i oni spašavaju ljudske živote. Svaki darivatelj krvi posebno je važan svima i tim ljudima smo neizmjerno zahvalni jer doslovno odvajaju dio sebe kako bi spasili nečiji život. Iznimno sam ponosan da se ovi susreti ponovno održavaju u Grudama, kazao je Zelenika, dodavši kako je Zapadnohercegovačke županije jedna od najjačih u Federaciji kad je u pitanju dobrovoljno darivanje krvi.

FENA

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari