Institucije zakazale iako su sve znale

ljubuski.info

Ljudi koji rade na pročistačima pljuju krv i gube imunitet. Nitko ih nije obišao, ponudio zdravstvene usluge. Odgovornost više ne stanuje ovdje, rekao je Marin Bago iz mreže Naše društvo gostujući na BHRT-u i govoreći o otvorima o kojima Mostar ovih dana bruji.

Upozorio je kako za sada institucije, iako je prošlo sedam dana od prve informacije, nema nikakvih službenih očitovanja.

Istaknuo je kako su institucije zakazale iako su sve znale za ovaj slučaj.

Niti jedna nije informirala javnost. Ne samo da nisu informirali nego su uputili jedan nepotpisani nepečatirani odgovor, rekao je Bago i dodao kako boli upravljanje kriznom situacijom.

Totalno smo bespomoćni kad trebamo bilo kakvu intervenciju uraditi na osnovu onoga što upropaštava naše živote, rekao je.

Na pitanje koliko su građani svjesni što je piralen, Bago kaže da su građani informirani, a da su institucije sve to znale.
Građani su zatečeni i svi mi čekamo reakciju nadležnih institucija, rekao je i dodao kako institucije nisu reagirale.

Mislim da u Mostaru imamo opasnu situaciju. Već treću godinu upozoravamo da su komunalne djelatnosti u rasulu. Podigli smo prijave zbog pljačke našeg novca. Političke strukture su zakazale, rekao je, između ostalog, Bago.

Jesu li elite koje su znale za ovo trovanje, to rekle svojoj djeci?, pita se Bago.

Glas naroda

poslali ste magistre kemije magistre odpadnih voda u njemačku a doli rade ševe addeze tako van i treba pozdrav iz njemačke 600 oooo tisuća hrvata je ovde većinom sa orginal diplomom bez adeze iskaznice-sve se vraća sve se plaća!

elite i napljačkani novac će čim padne adeze bit vani a i prije toga -na[ * neprimjereno * ] je narod
zna se glasaj te za adeze to je propast hrvackog naroda

Institucije zakazale iako su sve znale
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari