Željko Raguž predsjednik Kluba utemeljitelja HDZ-a BiH

ljubuski.info

Željko Raguž izabran je za predsjednika Kluba utemeljitelja HDZ-a BiH na drugoj izbornoj skupštini tog kluba koja je održana danas u Mostaru.

Za zamjenika predsjednika Kluba javnim glasovanjem izabran je Anto Spajić, dok su za potpredsjednike izabrani Rade Bošnjak, Ivo Andrić Lužanski, Mato Zovko, Mile Lasić, Mijo Matanović i Davor Čordaš.

Za članove Predsjedništva Kluba izabrani su Mato Matijević, Ivica Dujmović, Zdravko Franjčević, Antonio Sesar, Stjepan Krasić, Petar Majić, Hrvoje Milošević, Ivan Ivić i Josip Jerković.

Na skupštini Kluba utemeljitelja HDZ-a BiH sudjelovalo je 100 izaslanika iz cijele BiH te mnogobrojni gosti i uzvanici među kojima je bio i Mario Kapulica, predsjednik Zajednice utemeljitelja HDZ-a RH "dr. Franjo Tuđman", te Vladimir Šeks, pročelnik Savjetodavnog vijeća HDZ-a RH.

Uz brojne uglednike, prigodnim riječima obratio se i predsjednik HDZ-a BiH i HNS-a Dragan Čović, koji je zahvalio Klubu utemeljitelja i svim nazočnim kao dijelu jedne velike obitelji.

Ja sam siguran da je ovo dobar put da svima pošaljem poruku, pa i vama ovdje, da HDZ nije sastavnica i zbroj naših sastavnica koje su definirane u našem Statutu. Ona je mnogo više od toga. Zato nam danas treba ova snaga dok još uvijek možemo ovako zajednički razmišljati jer biološko je počesto ograničenje za veliki dio nas da možemo okupiti svakog Hrvata u BiH kroz ove sastavnice, našu Mladež i Zajednicu žena. I zato vas molim da budemo jedna velika snaga, jedna velika sinergija ovih naših sastavnica i da slijedimo ono što ste vi definirali u svom ustroju kada je u pitanju Statut HDZ-a BiH, kazao je Čović.

Klub utemeljitelja HDZ BiH je prema Statutu HDZ BiH zasebna organizacija, koja djeluje u sastavu te stranke, priopćeno je iz Ureda za informiranje HDZ-a BiH.

Glas naroda

E ja mislija da je Covic utemeljitelj Hdz kad nije di djavle pa on je kamenjima gadja 91 u Mostaru autobus Hdz sa petokrakom na celu

Sve dure ali pogrešan Ivo Andric...

Čović je jedan od utemeljitelja UJDI-a, skupa s Pupovcem, Puhovskim ...

Dije Milijan navoj sliki plenković mu izgleda da korpu šekxxx mu jamija ćemliju u mostaru Auuuu pa to nije dobro. Čudna jada od Mostara Grada Oj udbaši jel vam žao rastanak se primakao.

sad sova sviša i obiša u hercegovini koćuša je na odmoru velikkom izgleda nno i šeks doli upošljava rodbinu dobro bitineće
u zg je raz[ * neprimjereno * ] adeze uhljebim sad je doša doli kadrovirat -SRARI udbaš!!!

kako morete ako ste zaista prvi u hdz-eu biti sa čovićem. iz širokog nisu ovo utemeljitelji hdz-a. odabrala se skupina ....

Željko Raguž predsjednik Kluba utemeljitelja HDZ-a BiH
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentari ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Postaje li Gabela obiteljska Troja? Homerolog, Krešo Vujević
ljubuski.info
Zatvoren krug propadanja Hrvata u BiH Višnja Starešina | Slobodna Dalmacija
ljubuski.info
Jedinu zastavu na prosvjed donijeli Zaboravljeni branitelji Ratni poručnik, Zaboravljeni branitelj br. 690

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari