Predstavljena knjiga "Mi Hrvati"

ljubuski.info

U organizaciji ljubuške podružnice HKD Napredak u petak navečer u Gradskoj vijećnici predstavljena je knjiga "Mi Hrvati", znanstvenika, liječnika, profesora i publicista Matka Marušića.

Na početku programa učenik II razreda Srednje strukovne škole "Ruđera Boškovića" Ljubuški, Luka Bebek pročitao je ulomak iz dijela i knjige "Domoljublje", a nakon toga u glazbenom je dijelu nastupila Lucija Bošnjak, učenica IV razreda osnovne glazbene škole Ljubuški.

O knjizi, ali i poznanstvu s autorom iscrpno je govorio fra Iko Skoko, a nakon njega prvo se kratko obratio sam autor, a onda je odgovarao na upite,nazočnih, pa se predstavljanje i malo oduljilo.

Još jedan glazbeni broj izvela je Pavla Spajić, učenica I razreda osnovne glazbene škole Ljubuški sa čime je službeni dio bio završen.

Radio Ljubuški

Glas naroda

čim je bio fra ilko skoko tamo sve mi je jasno inače on je POŠTAR poručnika dragančeta i njegov MISIONAR

..je...bli su se hrvati

O Čemu je knjiga? o kriminalu I korupciji I Zlobi jedni na druge. Bježi mi smo nitko I ništa dok nam god [ * neprimjereno * ] vladaju. bolje stoji mi Njemci. Englezi Austrijanci nema Više Hrvata ovdje ce biti domalo mi Arapi. zatrali ste sve.

Predstavljena knjiga "Mi Hrvati"
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari