U ponedjeljak predavanje Srđana Puhala u Ljubuškom

ljubuski.info

Poznati bh. psiholog, bloger i analitičar Srđan Puhalo u Ljubuškom će održati javnu tribinu u sklopu proslave rođendana Udruge mladih Agape.

Tribina će se održati 27. svibnja u 20 sati u hotelu Bigeste, priopćili su organizatori.

Ova tribina je treća u nizu ovogodišnjih "Aktiviraj se!" edukativnih tribina na kojima su sudjelovali članovi Udruge srednjoškolaca u BiH i poznati stručnjak za mlade dr. Rajko Rajović.

Predsjednik spomenute udruge Ivan Mlinarević kazao je kako je cilj ovakvih tribina pojačavanje svijesti mladih o potrebama aktivizma.
Zadovoljstvo nam je ugostiti Srđana Puhala u našem gradu, a smatramo da je on jedan od onih koji mogu i imaju što reći mladima po pitanju aktivizma i javnog djelovanja. Riječ je o čovjeku koji aktivizmu pristupa na jedan šaljiv i nekonvencionalan način i ovim putem bih pozvao sve zainteresirane da dođu poslušati Puhala i da ga pitaju sve što ih zanima – poručio je.

Također, Udruga mladih Agape najavila je kako 3. lipnja u Ljubuškom planira ugostiti i poznatog hrvatskog novinara Đelu Hadžiselimovića.

Glas naroda

Nemojte se čudit ako Puhalo ne bude znao gdje se nalazi. Hvalit će Bakira sve u šesnaest, misleći da u Federaciji tako treba. Njemu je samo Bitno je da je Soroš platio dnevnicu i putne troškove.

Dobro je, ja po naslovu skonto da će se predat našoj muriji zbog nečega....

odkad čović gleda u banjaluku u hercegovini cvjeta bradstvo i jedinstvo i skoro će narodi opet vezat zastave ko i vojska federacije
hvala bogu i alahu!?

Počeo govoriti Mlinarevic, a završio Miličević. Pismenost na nivou, Copy paste systems

U ponedjeljak predavanje Srđana Puhala u Ljubuškom
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari