Policija zatekla četiri migranta iz Turske

ljubuski.info

Policijski službenici PU Grude u poslovnom objektu koji se nalazi u mjestu Cerov Dolac u ponedjeljak zatekli četiri državljanina Turske.
Policija je postupala po zavedenoj akciji kodnog naziva “Migrant”, u cilju suzbijanja trgovine ljudima i ilegalnih migracija, a u suradnji s Interpolom Sarajevo.

Zbog osnovane sumnje u izvršenje KD nezakonite trgovine ljudima o svemu je upoznat dežurni tužitelj Tužiteljstva BiH koji je naložio saslušanje navedenih osoba u svojstvu svjedoka te da se, nakon toga, istima omogući neometano kretanje na području BiH.

Tijekom ponedjeljka na području ZHŽ nije bilo kršenja javnog reda i mira.

Zabilježeno je jedno kazneno djelo iz oblasti kaznenih djela protiv slobode i prava čovjeka i građanina KZ FBiH. Policijski službenici poduzimaju operativne mjere i radnje.

Zabilježene su i dvije prometne nezgode od toga je jedna s manjom materijalnom štetom i jedna prometna nezgoda s većom materijalnom štetom u kojima nije bilo ozlijeđenih osoba, navodi se u dnevnom biltenu MUP-a ŽZH "Halo 122".

MUP ZHŽ

Glas naroda

Juče 2 iz tunisa danas 4 iz Turske to je 100% povećanje u 24 sata preko noći. Znači sutra će da ih bude 8 pa misli li itko o našoj sigurnosti.

pa došli sigurno turistički da vide di se rodio milan bandić i da se malo klanjaju možda će praviti koju džamiju

I Jozija Roso trazi cetvoricu,kaze da ih je izgubio!Pa da to nisu oni treba javit covjeku ako netko ima broj

Policija zatekla četiri migranta iz Turske
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari