Naša TV - naša posla

ljubuski.info

Djelatnici Naše TV iz Mostara od početka svibnja su u štrajku. Emitiraju se samo vijesti, a ostatak programa se reprizira.

Kako se doznaje, novinari, koji nisu primili plaće od početka godine, odlučili su se na minimalan rad kako se ne bi izgubila licencija od Regulatorne agencije za komunikacije.

Zatražili smo informacije i iz Televizije, ali nam ravnateljica Marija Živković i urednik Marijo Vrankić nisu željeli komentirati situaciju na televiziji.

Trenutno se emitira se i emisija 'Dobar, loš, zao' urednika Vrankića, ali i internetske i Facebook stranice televizije pokazuju kako televizija radi u "manjoj" brzini.

Program televizije, koju je s milijun KM početnog kapitala osnovalo 55 hercegovačkih poduzetnika, počeo je s prikazivanjem početkom ožujka 2016. godine.

Prva urednica bila je Hloverka Novak Svrzić koja je povodom početka emitiranja rekla kako je Naša TV "jedan ozbiljan i dugovječan projekt".
Namjere su nam sasvim ozbiljne, u ovom medijskom prostoru zauzeti svoje mjesto, obraćati se svim stanovnicima ovih područja, rekla je hrvatska novinarka koja je poziciju urednice napustila pet mjeseci nakon pokretanja programa.

Televizija je u početku uspješno "pokrivala" događaje iz Hercegovine, a raznim emisijama je pokrivala radne dane u tjednu. No, problemi su počeli i s vanjskim suradnicima pa su vremenom prestale produkcije i prikazivanja pojedinih emisija zbog, kako doznajemo, zbog neplaćanja.

Podsjećamo, i Naša TV našla se "u paketu" medija koji bi se trebali naći u sklopu novoformirane RTV Herceg-Bosne, koja je u testnoj fazi na frekvencijama TV KISS. Ovih dana trebao bi se održati i sastanak koji će odrediti sudbinu televizije, ali i novinara koji čekaju rasplet s pokretanjem RTV Herceg Bosne.

bljesak.info

Glas naroda

znan ja nas [ * neprimjereno * ] ti nas

nisu nipočeli radit veće štrajkaju ajde draganče driši kesu

Slabo su klimali glavom i pljeskali za dobročinitelja. Nema druge, ključ u bravu jer skupo je praviti tv program za ovo malo ljudi u Hercegovini, što je ostalo.

Mladen bebek će riješiti taj problem, on će napravit tv veljaci, jedini problem sto ga veljačani neće podržati.
P.s. on će upotrijebiti silu kao što to inače radi

Jeli to onaj što ga vedran markotic i ostali hdzkani ismijavaju po kafićima

laden je Vedranov potrčko nosi vodu di mu ovaj kaže

Mladene spasi nas.
Priča se, kako članovi određenih temeljnih ogranaka izrađuju majice sa ovim sloganom.

Srušiše projekt smilja, sada hoće da sruše projekt naše tv, tako se ne vraća sjaj!

Tko je vlasnik televizije tko mu je otac HDZ BiH je sve financirao nije moglo drugačije završiti

Koliko je televizija dosad ugasio mario vrankić?

Samo nek prenesu aparaturu na Radobolju kod dragana Čovića i nastave možda je najam prostora bijo preskup u dragana ima mista mogu i Big Bradr uživo prenosit. Gospodo draga znate da su izbori prošli kome ste vi više interesantni odradili ste što ste trebali sada ste odbačeni ko ona stvar sa one stvari. Puštaj te pjesme ko DŽOMBE I REFKO možda se stanje popravi.

Zasto bi to neko gledao kradeze propagandu di god kradeze prođe tu ni trava ne raste

Tko bi normalan gledao ovakvu HDZ -ovu TV?? Pogotovo vijesti ahahah

Šta ćemo sad gledati

Porniće

Nek sad daju sate Sjeverno Korejskim Novinarima neće ih niko bolje usavršit neznaju ni oni šta je prava Režimska stega.

Otac direktora je Ernest Takac a on je...

adeze što pogleda upropasti-kakova televizija i hrvacka televizija u zagrebu je u rasulu
neće narod da plaća adeze propagandu internet je zakon

mladan bebek zvani cola postaje ministar informiranja kradezea
tu je budućnost narode tu!

Naša TV - naša posla
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari